Seiska: Markus Räikkönen imutteli vaalean kaunottaren kanssa – katso kuva linkistä


Ex-pääministeri Sanna Marin ja hänen ex-aviomiehensä Markus Räikkönen kertoivat sosiaalisessa mediassa viettäneensä joulun yhdessä. Asialla ei kuitenkaan ollut vaikutusta ex-pariskunnan suhteeseen, sillä Marin ja Räikkönen jättivät lopullisen avioerohakemuksen pian joulun jälkeen.

Kumpainenkin on sittemmin juhlistanut loma-aikaa tahoillaan. Marin suuntasi miesystävänsä kanssa Roomaan. Räikkönen on puolestaan Seiskan tietojen mukaan viihtynyt yöelämässä.

28. joulukuuta Räikkönen oli ollut Kaarle XII -yökerhossa Helsingissä. Useat silminnäkijät kertovat Seiskalle, että hän oli viihtynyt tiiviisti erään blondikaunottaren seurassa.

– Markus tanssi pöydällä ja suuteli intohimoisesti naista. Mies ei peitellyt tai piilotellut tunteitaan, vaan he kuhertelivat todella avoimesti. Markukselle oli selkeästi maistunut iloliemi, Seiskalle selostetaan.

Voit katsoa kuvan kaksikon läheisistä hetkistä täältä.

Erään silminnäkijän mukaan Räikkönen oli kuitenkin jossain vaiheessa erkaantunut mysteeriblondin seurasta ja siirtynyt jututtamaan muita näyttäviä naishenkilöitä.

SUOSITUIMMAT