Seiska: Martina Aitolehti biletti Levillä ja työnsi kieltä kiinteistönvälittäjän korvaan


Kohukaunotar Martina Aitolehti lomailee Hannu Pikkaraisen kanssa Levillä. Aktiiviloman ohessa Aitolehti osallistui viime yönä villeihin bileisiin, joissa on-off-puoliso Pikkaraista ei näkynyt.

Arvoasuntoja myyvä kiinteistönvälittäjä Andrei Koivumäki julkaisi Instagram Stories -osiossaan yöllä kaksi videota yksityisiltä mökkijatkoilta, joissa oli paljon ihmisiä bilettämässä. Aitolehti näkyy molemmilla videoilla. Ensimmäisessä hän tanssii innoissaan ja toisessa hän tulee Koivumäen taakse, työntäen kielensä miehen korvaan. ”Mua ei saa kuvata”, Aitolehti sanoo videolla. Instagram Stories on palvelu, josta julkaisut poistuvat 24 tunnin jälkeen, mutta Koivumäki poisti molemmat videot heti aamulla.                        

Seiskan mukaan Pikkarainen oli mökkijatkojen aikaan grillailemassa eri mökillä ja että Levillä viikon verran olleella parilla olisi ollut siellä ”vähän riitaa”. Koivumäki puolestaan on eronnut hiljattain pitkäaikaisesta kihlatustaan.

Levillä on ollut joulunvietossa samaan aikaan myös Aitolehden ex-mies Esko Eerikäinen sekä Nanna Karalahti, jonka kanssa Aitolehti aloitteli eilen tyttöporukalla iltaansa keilaten ja syöden luksusravintolassa.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT