Seiska: Mikael Forssell hempeili vieraan blondin kanssa – vaimo mökillä lasten kanssa


Seiska uutisoi saaneensa vinkkejä, että entinen huippujalkapalloilija Mikael Forssell, 39, on nähty viikonloppuna Helsingissä ”hyvin läheisissä tunnelmissa vaalean kaunottaren kanssa” sillä aikaa kun miehen vaimo Metti, 29, oli lasten kanssa mökillä.

– Mikael oli käsi kädessä parturi-kampaajanaisen kanssa ravintola Löylyssä, Seiskalle kerrottiin.

Seiskan mukaan baari-illasta oli ollut myös netissä reaaliaikaista seurantaa.

Metti Forssell julkaisi tiistaina Instagramissa pitkän videon, jolla hän avautuu kohusta. Hän kertoo saaneensa niin paljon ”kummallisia viestejä ja yhteydenottoja”, että hän halusi puuttua asiaan.

Videolla Metti kertoo, että hänelle on väitetty, että Mikaelilla olisi suhde toisen naisen kanssa. Metti ei näitä väitteitä usko. Hänen mielestään asia on täysin tuulesta temmattu. Metti kertoo olleensa viikonloppuna yhteydessä miehensä kanssa, jolloin Mikael oli kertonut vaimolleen ajatuksistaan sittemmin kohun aiheuttaneesta tilanteesta, kun hän oli ollut portailla keskustelemassa.

– Jos oikein paskasti käy, niin tää saattais näyttää aika pahalta, Mikael oli kertonut Mettille.

Ja niinhän siinä kävi. Metti sanoo videolla, että hän oli maanantaina lasten kanssa seikkailupuistossa, mutta koko päivän häntä pommitettiin eri medioista liittyen ”tähän jäätävään farssiin”. Metti vakuuttaa, että asiat on puhuttu Mikaelin kanssa läpi ja että kyseinen tilanne oli täysin harmiton. Hän luottaa mieheensä täysin ja pohtii, onko joillekin ihmisille ongelma, että he ovat niin onnellisia yhdessä.

Alla Metti Forssellin pitkä avautuminen julkisuudesta, pettämishuhuista sekä median ja ihmisten käyttäytymisestä asiaan liittyen. Hän muun muassa sanoo, että eräs media on kiristänyt heitä, että ei julkaise ”luotettavasta lähteestä” saamaansa pettämisjuttua, jos perhe esittelee heille kotiaan lehdessä.

Näin Forssellit poseerasivat äitienpäivänä.

Lähteet: Instagram, Seiska

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT