Seiska: Pekka Haaviston koronalle altistunut teinityttö: ”Ryyppäsin koko yön vihreiden puoluejohdon kanssa”


Sanna Marinin bilekohulta on tuskin yksikään suomalainen välttynyt, mutta nyt kuuluu kummia myös vihreiden taholta. Puolue järjesti viime lauantaina hotelli Korpilammella Espoossa puoluefestarit, joihin osallistui useita puolueen johtohenkilöitä. Seiskan selvityksen mukaan tapahtumaa mainostettiin Facebookissa juuri puolueen johtohenkilöiden tapaamisella.

Nyt Seiska on saanut käsiinsä alaikäisen teinitytön TikTokissa julkaiseman videon. Hän hehkuttaa osallistuneensa kyseiseen tapahtumaan. Teini kuvailee iltaa ja yötä näin:

Ootsä edes elänyt, jos et oo yhen illan aikana:
– juonu seittemän lasii europarlamentaarikon tarjoomaa skumppaa
– bailannu tanssilattialla aamuyöhön asti
– käynyt röökillä valtuutettujen kanssa
– lillunu porealtaassa puoluejohdon kans
– saunonut kansanedustajien kans sekasaunassa
– saanut Pekka Haavistolta koronan

Seiska on tavoittanut ainoan paikalla olleen europarlamentaarikon Alviina Alametsän kommentoimaan asiaa. Hän kiistää tarjonneensa alaikäiselle alkoholia.

Seiskan selvityksen mukaan myös Haaviston piti osallistua puoluefestareille. Hän perui esiintymisensä saatuaan tietää koronatartunnastaan. Ministeri oli kuitenkin ehtinyt altistaa osan tapahtumaan osallistuneista nuorista jo aiemmin, koska he olivat tavanneet aamupäivällä.

Hotellilla altistuneet nuoret oli määrätty siirtymään huoneisiinsa, kun tieto Haaviston tartunnasta tuli alkuillasta. Siitä huolimatta alaikäinen tyttö kertoo altistuneensa Haaviston koronalle ja ryypänneensä puolejohdon kanssa aamuun asti.

Seiskan tavoittama puolueen puheenjohtaja Iiris Salmela totesi, että asia selvitetään.

Lue kaikki Alametsän ja Salmelan kommentit täältä.

Exit mobile version