Seiska: Pettämistä ja elatusmaksuriita! Sami Kuronen käräjille


Televisiosta ja radiosta tuttu suosikkijuontaja Sami Kuronen, 46, joutuu Seiskan mukaan käräjille kouluikäisen tyttärensä elatusmaksuista.

Haasteen elatusavun vahvistamisesta on jättänyt Vantaan käräjäoikeuteen 24.4. Kurosen ex-vaimo, entinen Miss Suomi -finalisti ja viestintäalan yrittäjä Anu Valli. Kuronen ja Valli olivat yhdessä 14 vuotta, joista 5 vuotta naimisissa. Avioliitto päättyi vuonna 2014, kun tytär oli 4-vuotias.

Seiskan tietojen mukaan Kurosen ja Vallin liitto päättyi kolmiodraamaan, kun Kuronen tapasi jyväskyläläisen päätoimittajan Mirkka Torikan ollessaan vielä naimisissa. Seiskalle kerrottiin, Kurosen ja Torikan tapailleen kuukausia, ennen kuin salasuhde paljastui.

Kurosen suhde Torikan kanssa kesti vuoteen 2017 saakka, jolloin hän alkoi seurustella tuoreen Miss Suomen Michaela Söderholmin kanssa. Pariskunta erosi alkuvuodesta 2020, jonka jälkeen Kuronen nousi otsikoihin yhteisestä lasten kanssa ulkomaille suuntautuneesta perhelomasta juontajaparinsa Jenni Alexandrovan kanssa. Kaksikko on kiistänyt romanssihuhut.

Seiskan mukaan Kurosen varallisuus ainakin on kunnossa, sillä hän on tienannut vuodesta 2016 lähtien yli 100 000 euroa vuodessa. Vuonna 2018 miehen tienestit olivat 135 000 euroa.

Lähde: Seiska

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT