Seiska: Raharikas Stefan Therman teki käsittämättömän tempun juhlahumussa!


Seiskaan on ottanut yhteyttä Dani-niminen taksikuski, joka oli kuskannut liikemies Stefan Thermania maanantai-iltana. Alun perin Stefu oli halunnut kyydin Kirkkonummelle ja hänen pankkikorttinsa oli kuulemma siellä autossa.

Taksikuski kertoo Seiskalle, ettei kyseinen auto auennutkaan Stefun avaimilla. Tästä syystä matka oli jatkunut Hankoon, missä kuulemma rahaa varmasti olisi. Matkalla kuski oli ostanut Stefulle lähes 20 euron sapuskat Mäkkäriltä, koska miehelle oli iskenyt nälkä.

– Stefu kertoi minulle, että hänellä on kyllä rahaa, sillä hän on menestyvä bisnesmies. Hän kertoi, että omistaa seitsemän asuntoa Dubaissa. Yllättäen hän alkoi haastaa riitaa ja halusi tapella, taksikuski selostaa Seiskalle.

Kun kaksikko oli päässyt Hankoon, taksikuski kertoo kokeneensa, että Stefu olisi yrittänyt pelotella häntä isolla koirallaan.

Lopulta maksuepäselvyydet olivat päättyneet siihen, että Stefu oli luvannut maksaa taksikuskille 350 euroa nettipankissa. Kuski on esittänyt Seiskalle Stefun puhelimen näytöltä nappaamansa kuvan, mutta kuvanottohetkellä tilisiirto on ollut vahvistamatta.

Maksua ei ole kuulemma näkynyt taksikuskin tilillä, eikä Stefu enää vastaa yhteydenottoihin.

– Menetin 350 euroa ja sen lisäksi koko työpäiväni meni siihen, että ajelin Helsingistä Hankoon ja takaisin. Harmittaa, sillä taksikuskeilla on muutenkin leipä tiukassa, kuski manailee Seiskalle.

Seiska on ottanut yhteyttä Stefuun. Bisnesmies on kuitannut asian toteamalla olleensa maanantai-iltana Dubaissa.

SUOSITUIMMAT