Seiska: Samuli Edelmannilla salasuhde naimisissa olevan Katariina Kaitueen kanssa


Seiskan paparazzi todisti näyttelijä-laulaja Samuli Edelmannin, 52, kiihkeää suutelua salatreffeillä naimisissa olevan näyttelijän Katariina Kaitueen, 53, kanssa.

Seiskan mukaan Edelmann suuntasi syyskuun puolessavälissä Helsingin keikkansa jälkeen Finlandia-talon takana sijaitsevan pilkkopimeän Hesperianpuiston laidalle, josta Kaitue nousi salaa autoon.

Paparazzi seurasi kaksikkoa Espoon Leppävaarassa sijaitsevan Sello-kauppakeskuksen parkkihallin alakertaan, jossa pari alkoi suudella kiihkeästi. Paparazzin mukaan ”Samuli piti naista tiukassa halauksessa, kun samalla Katariina puristi Samulin kasvoja antaen tälle kuumia suudelmia”.

Katariina Kaitue Jussi-gaalassa vuonna 2011. Kuva: Wikimedia Commons

Katariina Kaitue on naimisissa Matti Vänskän kanssa. Pari avioitui monivuotisen avoliiton jälkeen 2016 uudenvuodenaattona. Seiskan tietojen mukaan pari ei ole jättänyt avioerohakemusta.

Edelmann erosi Laura-vaimostaan vuonna 2018, jonka jälkeen hänet on yhdistetty useisiin naisiin. Hänet on mm. kuvattu suutelemassa jalkakäytävällä Paula Vesalan kanssa. Viime kesänä hän seurusteli Seiskan mukaan oululaisen, itseään 16 vuotta nuoremman kaunottaren kanssa.

Nyt Edelmannin rakkauselämässä ilmeisesti puhaltavat uudet tuulet, josta kenties saatiin esimakua jo muutama päivä sitten, kun hän julkaisi kuvan illalliselta, jossa hän istuu ravintolassa kuvatekstin mukaan ”punomassa ensi kesän suunnitelmia ystävien kanssa”. Pöydän ääressä istuvat Edelmannin ja Kaitueen seurassa näyttelijät Vesa-Matti Loiri ja Liisamaija Laaksonen, joka on Katariinan äiti.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT