Seiska: Samuli Edelmannin yksinhuoltajarakas on kaunis kuin missi – nyt puhuvat naisen naapurit


Seiska paljasti viime viikolla, että laulaja-näyttelijä Samuli Edelmann, 51, on löytänyt Oulusta uuden rakkaan, itseään 16 vuotta nuoremman kaunottaren.

Erottuaan Laura-vaimostaan vuonna 2018, Edelmann on mm. kuvattu suutelemassa jalkakäytävällä Paula Vesalan kanssa. Seiskan mukaan mies on kuitenkin löytänyt uuden rakkauden jo viime vuonna Oulusta. Seiskan paparazzi kuvasi Edelmannin toissa viikon perjantaina poistumassa naisen asunnolta.

– Pariskunta on kulkenut paljon Oulun ja Helsingin väliä. He tuntuvat asettuneen Ouluun, jossa Samuli on asustellut enemmän tai vähemmän jo puolisen vuotta, ellei kauemminkin, Seiskalle kerrottiin.

Seiskan mukaan Edelmannin rakas on 35-vuotias eronnut vaaleahiuksinen yksinhuoltaja, joka työskentelee sisäänostajana oululaisessa vaateliikkeessä. Naisen kerrotaan olevan niin näyttävä, että hän ”olisi voinut halutessaan luoda uraa myös missimaailmassa”.

Oulussa asuva nainen on Seiskan mukaan kotoisin Koillis-Lapista Savukoskelta, jossa Edelmann on kuulemma ”jo aikaa sitten” esitelty naisen perheelle.

Seiska on saanut tietoja Edelmannin oleilusta Oulussa myös taloyhtiön asukkailta, jotka alkoivat viime vuoden loppukesästä huomata laulajatähden paikalla yhä useammin. Edelmannin kerrotaan alkaneen tulla usein rappukäytävässä ja hississä asukkaita vastaan.

– Samulin auto on seissyt välillä pitkiäkin aikoja taloyhtiön vieraspaikalla. Joskus se on siinä päiväkaupalla, joskus taas lyhyempiä pätkiä, Oulusta kerrottiin Seiskalle.

Edelmann on Seiskan mukaan bongattu myös renkaanvaihtohommista taloyhtiön pihalla sekä viereisestä puistosta leikkimässä yksinhuoltajarakkaansa lapsen kanssa.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT