Seiska: Uupunut Danny lähti pitkälle lomalle Helmin kanssa – kertoi asian taustoista


Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 80, lomailee paraikaa Thaimaan lämmössä, jossa on ollut jo tammikuun puolesta välistä asti. Matka kestää tämän kuun loppuun.

Syksyn juhlakiertueen jälkeen Dannyn voimat hupenivat ja hän kertoi asiasta Seiskalle:

– Kiertue sujui niin hyvin kuin se vain oli olosuhteiden puolesta mahdollista. En olisi voinut lykätä sitä yhtään enempää. Päätin esiintyä vielä, kun olen jollakin tavalla hyväkuntoinen ja myös selvisin siitä.

Myös Helmi Loukasmäki, 21, lähti Dannyn mukaan reissuun:

– Helmi oli mukanani syksyn juhlakiertueella ja esiintyikin siellä, joten tietysti halusin hänet mukaani tännekin, jotta hänkin saisi levätä ja nauttia lämmöstä.

Danny oli kiertueen jälkeen niin väsynyt, ettei olisi jaksanut lähteä matkalle, mutta promoottoriystävä Riku Räsänen sai huokuteltua hänet Thaimaahan:

– En varmaankaan enää tulevaisuudessa voi lähteä tällaiselle matkalle. Siksi olen iloinen siitä, että ystäväni Riku tuli kutsuneeksi meidät tänne.

– Juuri siksi päätimmekin lähteä tällaiselle pidemmälle matkalle, ettei tarvitse koko ajan reissata edestakaisin. Kun kerran tänne asti on tultu, nautitaan nyt sitten kunnolla, kun vielä voidaan.

Lähde: Seiska

SUOSITUIMMAT