Seiskan salakuvat: Sami Hyypiä ja Emma Kimiläinen julkisesti yhdessä jo ennen eroilmoituksia – ja nyt lemmenlomalla Levillä?


Seiskan mukaan entisen huippujalkapalloilijan Sami Hyypiän, 48, eron taustalla olisi salasuhde autourheilija Emma Kimiläiseen, 32.

Huhut näyttävät olevan totta, sillä Seiska on saanut lisätietoja ja -kuvia. Silminnäkijät ovat nähneet Helsingissä asuvan Kimiläisen halailemassa sekä ostoksilla Hyypiän kanssa, ja nyt Seiska julkaisi 11.9. Sipoossa Motocross-Liigan osakilpailussa otettuja salakuvia, jossa Kimiläinen oli kannustamassa Hyypiän kisaamista.

– He käyttäytyivät kuin olisivat olleet pariskunta. Emma silitteli hellästi Samia olkapäästä, kun tämä oli lähdössä ajamaan. Emma myös kantoi Samin varusteita ja kuvasi innoissaan, kun Sami kipusi palkintopallille, Seiskalle juoruttiin.

Lemmenloma Levillä?

Hyypiän ja Kimiläisen Instagram-tilien julkaisuista voi päätellä, että pari lomaili viikonloppuna yhdessä Levillä. Hyypiä julkaisi ensin Leviltä kippistelykuvan ja sitten Kimiläinen julkaisi kuvan ”talven ihmemaasta”.

Katso alta molemmat julkaisut.

Jos kuva ei näy, sen voi katsoa Instagramista.

Jos kuva ei näy, sen voi katsoa Instagramista.

Sami Hyypiä ilmoitti 3. marraskuuta jättäneensä yhdessä vaimonsa Susanna Hyypiän kanssa erohakemuksen. Hieman sitä ennen Ilta-Sanomat oli uutisoinut, että Emma Kimiläinen oli hakenut yhdessä miehensä Timo Liuskin kanssa avioeroa 28. lokakuuta.

Sami ja Susanna Hyypiä avioituivat vuonna 2007. Heillä on kaksi kouluikäistä poikaa.

Kimiläinen ja Liuski ovat olleet naimisissa vuodesta 2012 lähtien. Heillä on vuonna 2013 syntynyt tytär.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT