Seura: Riitta Väisänen joutui poliisin Karhu-ryhmän seuraamaksi


Riitta Väisänen kertoo Seura-lehdelle vuonna 2021 tapahtuneesta surkuhuopaisasta välikohtauksesta.

Konkarijuontaja oli ollut matkalla Viva-lehden kansijutun kuvauksiin. Matkalla Riitalle oli iskenyt kova vessahätä.

Studiolle päästyään hän oli syöksynyt nopeasti vessaan. Riitta ei ollut ehtinyt jäädä peippailemaan taskuperuutuksen kanssa, joten hän oli laittanut hätävilkut päälle ja jättänyt autonsa stuodion edustalle. Meikkaaja oli tullut vahtimaan menopeliä.

Kun Riitta oli tullut vessasta, vastassa oli yllättäen ollut poliisin Karhu-ryhmä. Virkavalta oli halunnut tavata kyseisen auton omistajan.

– Joku oli soittanut hätäkeskukseen, että rekisterinumerollani varustettu Land Cruiser pitää pysäyttää. Karhuryhmä oli lähtenyt perääni Kehä ykkösellä, mutta he eivät saaneet minua kiinni ennen kuin näkivät autoni kadun varressa, Riitta selostaa Seuralle.

Juontajalle ei missään vaiheessa selvinnyt, miksi hänestä oli ilmoitettu hätäkeskukseen. Riitta ei ollut ainakaan mielestään rikkonut yhtäkään liikennesääntöä tai aiheuttanut muunlaista hämmennystä.

– Parinkymmenen minuutin keskustelun jälkeen he poistuivat. Kysyin, mitä he aikovat kirjoittaa raporttiinsa. He vastasivat, etteivät tiedä, Riitta päättää huvittavan tarinansa.

SUOSITUIMMAT