Shirly Karvinen kommentoi Sannin kanssa pusuttelua Aki Linnanahteelle: ”Olisin halunnut rauhassa sulatella asiaa”


Shirly Karvinen on kommentoinut Aki Linnanahteen podcastissa ensimmäistä kertaa häneen ja laulaja Sanniin liitettyjä suhdehuhuja. Kahden näyttävän julkkisnaisen lämpimät välit tulivat kaiken kansan tietoisuuteen Seiskan paparazzikuvien myötä.

– Onhan tässä mun lyhyen mediaurani aikana ollut kaikennäköisiä kirjoituksia ja otsikoita. Tuntuu, että niihin on tosi turtunut tietyllä tapaa, mutta onhan se hurjaa, että tällaiset pusuttelukuvat samaa sukupuolta olevan ihmisen kanssa… Tuntui aika alastomalta, kun sen näki ensimmäisen kerran lehdessä, Shirly muotoilee Linnanahteen haastattelussa.

Vuoden 2016 Miss Suomena julkisuuteen noussut nainen ei ollut ehtinyt kertoa esimerkiksi vanhemmilleen asiasta ennen paparazzikuvien julkaisemista.

– En ole varsinaisesti salaillut itseltäni mitään, mutta se on puoli, jota en ole suostunut katsomaan itsessäni kunnolla. Koska en ole suostunut katsomaan sitä puolta itsestäni, niin luonnollisesti en ole puhunut asiasta hirveästi läheisilleni.

Lehden julkaisemien kuvien jälkeen Shirly koki, että hänen on otettava yhteyttä äitiinsä ja isäänsä.

– En halua vanhempieni menevän kauppaan ja näkevän, että onko toi meidän Shirly, mitä se tekee? Jouduin soittamaan puhelun, johon en ollut valmis. Äiti ja iskä, nyt on sellainen tilanne, että oon aina ollut kiinnostunut miehistä, mutta mahdollisesti myös naisista.

Shirly olisi kuitenkin halunnut edetä asian kanssa omaan tahtiinsa ja kertoa tunnoistaan vasta sopivassa tilanteessa.

– Olisin halunnut rauhassa sulatella asiaa. Se on iso prosessi käydä läpi itsensä kanssa. Siitä on toivuttu. Edelleen tässä ollaan ja kaikki on hyvin. Oli se aika kivuliasta. Laastarinomaisesti se repäistiin, ennen kuin olin siihen itse valmis.

Kuuntele Aki Linnanahteen podcast täältä.

SUOSITUIMMAT