SnowRunner-ajosimulaatio täydentyi ilmaisella The Rift -laajennuksella


Haastavia reittejä, kauniita maisemia ja raskaita ajokalustoja pelaajan iloksi tarjoava SnowRunner-ajopeli on laajentunut sen ensimmäisellä lisäosalla.

The Rift -laajennuksen esittelyvideon voi katsoa yläpuolelta.

The Rift laajentaa Venäjän Taymyrin pelialuetta uusilla tehtävillä ja erilaisilla haasteilla. Luvassa on kovia haasteita voitettavaksi ja tekemistä riittää jopa kaikkein pätevimmillekin kuljettajille.

Vuoristoinen ja kostea ajomaasto ei päästä pelaajaa helpolla, mutta vastaavasti palkitsee pelaajan avarakätisesti. Pelin lisäosa on ilmainen kaikille SnowRunner-pelin omistajille.

SnowRunnerin ytimessä on isojen, painavien ja jäyhästi liikkuvien rekkojen sekä muun raskaan kaluston kuljettaminen. Yhä vaikeammaksi haasteeksi hallittavuus ja ohjattavuus muuttuvat, kun huonokuntoiset tiet peittyvät lumeen tai jäätyvät liukkaiksi luistinradoiksi. Peli vie mukanaan luonnonkauniisiin maisemiin kartoilla, jotka sijoittuvat Alaskan, Michiganin ja Taymyrin alueille. Luvassa on virtaavia vesiä, löysää mutaa, lumisia rinteitä ja jäätyneitä järviä. Apuna ajamiseen ovat reittisuunnittelun työvälineet, kuten vahtitornit ja kartta sekä ajoneuvojen monenlaiset työvälineet, erikoispyörät ja muut varusteet. Yksinpelin lisäksi pelissä on myös neljän pelaajan yhteistyöpelimuoto.

SnowRunner on saatavana PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT