Someviesti Janita Lukkarisesta järkyttää!


Lymfoomaa jo pari vuotta sairastanut Janita Lukkarinen on tehnyt nuoren aikuisen syövän näkyväksi ja kertonut avoimesti sairaudestaan sosiaalisessa mediassa.

Tämä ei ole kaikkia miellyttänyt. Kuten vakavassa sairaudessa yleensä, toisinaan on huonoja päiviä, toisinaan vähän parempia, ja siltä väliltä. Syöpä voi joskus nakertaa ihmisen elimistöä vuosikaudet. Tämä ei ilmeisesti ole kaikkien ymmärrykseen istunut, sillä Janita on kohdannut koko sairastamisensa ajan suorastaan julmaa kritiikkiä, haukkumista, parjaamista ja herjaamista.

Nyt joukko Janitan faneja on päättänyt ryhtyä toimeen. He ovat keränneet törkeimpiä kommentteja ja aikovat tehdä niistä rikosilmoituksen. Tähän tarvitaan vielä Janitan suostumus, sillä kyse on asianomistajarikoksesta.

Kommenteissa, jotka ovat todella alatyylisiä, todetaan muun muassa, että ”eikö se perkele jo kuole”.

-Siellä on törkeimpiä kommentteja, jotka menevät kyllä loukkaavuuden yläasteikolla mielestäni ihan moraalisesti ja oikeudellisesti, Halloota.comin tavoittama Janitan fanipiiriin kuuluva parikymppinen nainen kertoo.

-Keräämme vielä näitä jonkin verran, olemme yhteydessä Janitaan ja sitten marssimme poliisilaitokselle. On aivan selvää että tällaiset kirjoittelijat pitää saada oikeuteen jo senkin takia, että muut voivat nähdä, että ei täällä ihan mitä tahansa voi suustaan päästää. Odotamme sitä päivää ja takaamme heille myös medianäkyvyden. Mahtaa pelottaa, Janitan fani toteaa.

SUOSITUIMMAT