Sony lanseeraa uuden striimipalvelun, joka tulee television mukana


BRAVIA CORE tuo elokuvaviihteen uusiin Sony BRAVIA XR -televisioihin.

BRAVIA CORE tarjoaa Sonyn mukaan laajan valikoiman uusimpia elokuvajulkaisuja, hittileffoja ja klassikoita – ja se sisältyy kaikkiin uusiin BRAVIA XR -televisioihin. BRAVIA XR -television omistajat pääsevät kokemaan sisällöt Pure Streamilla, jonka striimatun kuvan laatu on kaikkein korkein.  

Sony Pictures Entertainmentin (SPE) kanssa yhteistyössä kehitetty BRAVIA CORE™ yhdistää viihteen ja teknologian. Se tarjoaa elokuvia ja muita sisältöjä kaikille, jotka hankkivat Sonyn uusimman malliston television. Elokuvat ovat esiladattuna kaikille uusille BRAVIA XR -malleille, kuten vastikään julkaistulle MASTER Series A90J 4K HDR OLED:lle ja tuleville X90J 4K HDR Full Array LED -televisioille. Käyttäjät pääsevät täten nauttimaan laajasta valikoimasta SPE:n uusimpia huippu- ja klassikkoelokuvia sekä suurimmasta IMAX® Enhanced -kokoelmasta. BRAVIA CORE käyttää Pure Stream™ -teknologiaa ensimmäisenä koko toimialalla, ja saavuttaa lähes häviötöntä UHD BD -verrattavaa laatua 30MB/s – 80MB/s striimauksella.

Käyttääksesi Pure Stream™:iä 30MB/s nopeudella, verkkoyhteytesi tulee olla vähintään 43MB/s. Käyttääksesi korkealaatuisinta Pure Stream™:iä 80MB/s nopeudella, verkkoyhteytesi tulee olla vähintään 115MB/s.

– Tuomme yhteen parhaat elokuvantekijät ja parhaat näyttelijät saattaaksemme elokuvat kuluttajien nähtäville huipputelevisioidemme ja muun loistavan Sony-teknologian kautta. BRAVIA CORE -videopalvelu, joka sisältyy jokaiseen BRAVIA XR -televisioon, tarjoaa äärimmäisen kotikatselukokemuksen, hehkuttaa Sony Pictures Televisionin maailmanlaajuisesta jakelusta ja verkostoista vastaava presidentti Keith Le Goy.

BRAVIA XR -television omistajat voivat BRAVIA CORE -krediittejä käyttämällä lunastaa katseltavaa yli 300 elokuvan valikoimasta, johon lukeutuvat muun muassa Venom, Peter Rabbit, Ghostbusters, Blade Runner 2049 ja Jumanji: The Next Level. A90J- ja Z9J -televisioiden mukana tulee 10 elokuvakrediittiä ja muiden BRAVIA XR -mallien mukana 5. BRAVIA COREn kautta käyttäjät saavat lisäksi tilauksen elokuvavalikoimaan, joita he voivat striimata milloin vain ja kuinka monta kertaa tahansa jopa 4K HDR -laadulla. Tilauksen kesto on tv-mallista riippuen 12 tai 24 kuukautta.

– Noin neljän viime vuoden ajan olemme työskennelleet löytääksemme ratkaisun siihen, kuinka voimme uudistaa kotikatselukokemuksen ja tarjota sellaista immersiivistä teknologiaa, jota on totuttu näkemään lähinnä elokuvateattereissa, sanoo Sony Pictures Entertainmentin uusien laitteiden jakelupäällikkö Pete Wood.

BRAVIA CORE tuo pääsyn suurimpaan IMAX Enhanced -elokuvakokoelmaan, joka on optimoitu BRAVIA XR:lle ja tuottaa IMAX®-remasteroitua kuvaa ja immersoivaa ääntä DTS:n avulla.

– IMAX Enhanced on paras tapa kokea suurelokuvien tarjoamaa viihdettä leffateattereiden ulkopuolella. Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Sony Picturesin ja DTS:n kanssa remasteroidaksemme yli 50 IMAX Enhanced -elokuvaa, jotka tarjoavat huippulaadukasta kuvaa ja koko kuuloalueen laajuista puhdasta äänentoistoa Sony BRAVIA XR -laitteilla. Olemme äärettömän innoissamme siitä, että pääsemme jatkamaan IMAX Enhanced -valikoiman laajentamista BRAVIA COREssa, emmekä malta odottaa, että pääsemme tuomaan parhaisiin striimaussisältöihin ja viihdelaitteisiin kaiken sen, mitä kuluttajat IMAXissa rakastavat, sanoo IMAX Corporationin IMAX Postin johtaja Bruce Markoe.

IMAX-filmille tai sertifioiduin kameroin kuvatuissa sisällöissä – esimerkiksi Spider-man: Far from Home -elokuvassa – on käytetty laajennettua, nimenomaan IMAXille suunniteltua kuvasuhdetta, minkä myötä kuva täyttää ruudun aiempaa paremmin. Katsojat pääsevät nauttimaan parannellusta kotikatselukokemuksesta myös palkittujen elokuvien (Little Women, A Beautiful Day in the Neighborhood), action-hittien (Bad Boys For Life, Baby Driver) ja koko perheen suosikkien (Hotel Transylvania, Smurfs: The Lost Village) myötä.

– Elokuvanteosta on tullut todella hienostunutta, ja Sony BRAVIA XR -televisioiden teknologian ansiosta tuosta hienostuneisuudesta pääsee nyt nauttimaan omalta kotisohvalta käsin, Markoe lisää.

Studio Accessin, joka on osa BRAVIA CORE -pakettia, myötä katsojat pääsevät katsomaan paljon ekstramateriaalia, kuten kulissien takaista dokumenttikuvaa, haastatteluita ja paljon muuta.

BRAVIA CORE on nyt saatavilla kaikissa BRAVIA XR -televisioissa. BRAVIA XR -mallisto perustuu uuteen Cognitive Processor XR™-teknologiaan. Se käyttää täysin uudenlaista, perinteisen tekoälyn päihittävää prosessointimetodia, joka on suunniteltu toistamaan tapaa, jolla ihmiset näkevät ja kuulevat.

Lähde ja kuva: Sony Pictures Entertainment

SUOSITUIMMAT