Suomenkielisellä liikennekoululla ja uusilla malleilla sähköpotkulautayritys Voi panostaa turvallisuuteen


Hiljattain reaktiotestin esitellyt Voi tuo nyt Tampereelle ja Helsinkiin uuden sukupolven mukaiset sähköpotkulaudat. Niissä on entistä pidempi kantama, paikan päällä vaihdettavat akut ja pysäköintiä helpottava kaksoistukijalka. Lisäksi Voi edistää turvallista sähköpotkulautailua päivittämällä #RideLikeVoila -liikennekoulunsa Suomen lainsäädännön mukaiseksi ja suomen kielelle.

Voi Technologyn vuoden täyttävä suosittu liikennekoulu #RideLikeVoila on nyt suoritettavissa suomeksi. Kaikki hyväksytysti kurssin läpäisseet saavat kiitokseksi krediittejä, jotka ovat hyödynnettävissä Voin matkoihin.

”Liikennekoulu oli aiemmin yleiseurooppalainen. Koska eri maiden lainsäädännöt eroavat kuitenkin toisistaan, koimme tärkeäksi päivittää sen kunkin maan oloja vastaavaksi”, Voi Technologyn operatiivisesta toiminnasta Suomessa vastaava Reetta Alastalo kertoo.

Voi lisää sähköpotkulautailun turvallisuutta ja vastuullisuutta uusimalla koko kalustonsa Helsingissä ja Tampereella.

”Kaikissa uuden sukupolven malleissamme on kaksoistukijalka. Se pitää skuutin paremmin pystyssä pysäköinnin aikana. Näin voidaan välttää sitä, että kaatuneet laudat lojuvat kulkuväylillä”, Alastalo sanoo.

Malleissa on lisäksi puhelinteline, kantokoukku laukulle ja hydraulinen tuplajousitus, joka takaa aikaisempaa tasaisemman  ajokokemuksen. Vapaana olevan skuutin tunnistaa helpommin merkkivalon avulla. Näytöstä näkee lisäksi akun tason.

Voin uudet laudat ovat myös entistä ympäristöystävällisempiä. Yhtiön toiminta on maaliskuusta asti ollut kaikissa sen toimintakaupungeissa hiilineutraalia ja lisäksi kaikki vähäisetkin päästöt kompensoidaan.

”Mallissamme on tiettävästi markkinoiden pisin kantama yhdellä latauskerralla. Lisäksi akut ovat paikan päällä vaihdettavia, jolloin vältytään lautojen kuljettamiselta varastolle ja takaisin. Tämän ansiosta sähköpotkulautailusta aiheutuu entistäkin vähemmän päästöjä”, Alastalo selvittää.

”Sähköpotkulautojen käyttö on ollut Helsingissä ja Tampereella kesän aikana vahvassa kasvussa ja haluamme tukea kysyntää uusimalla kalustoamme Suomessa. Epidemiatilanteen vuoksi yhä useampi on löytänyt sähköpotkulaudat ja meillä on Suomessa laaja joukko kuukausipassin hankkineita kuluttajia, joiden ansiosta voi skuuttailla lähes rajoituksetta”, Alastalo iloitsee.

SUOSITUIMMAT