Suvi Teräsniska kertoi totuuden Huvila & Huussin remontista, jossa budjetti paukkui reippaasti yli


Iskelmälaulaja Suvi Teräsniska, 33, kertoi Instagramissa taustoja Huvila & Huussi -ohjelman jaksosta, jossa hän oli mukana miehensä Simo Aallon kanssa.

Ohjelmassa uudistettiin 1960-luvulla rakennettu pimeähkö kesämökki, ja lopputulos löi pariskunnan ällikällä. Kaikki ei kuitenkaan mennyt aivan siten, kuten ohjelmassa nähdään. Teräsniska vastasi Instagramin livelähetyksessä seuraajiensa kysymyksiin ja kertoi taustoja projektista, jossa budjetti ylittyi reippaasti ja yksi asia jäi harmittamaan.

Teräsniskan mukaan remontin aikana tuli sen verran yllätyksiä, että siihen varattua budjettia jouduttiin kasvattamaan noin 35 prosenttia. Suurimpina syinä yllätyskuluihin olivat rakenteista löydetyt hiirien aiheuttamat vauriot sekä osittain vajonneen mökin suoristaminen.

Teräsniska vastasi myös monia askarruttaneeseen kysymykseen, kuka maksaa remontin kulut. Hän sanoi että vaikka ohjelman kautta saa alennuksia sekä etuja tuotteista ja tarvikkeista, suurin osa kustannuksista ”meni omaan piikkiin”. Esimerkiksi ohjelmassa nähdyistä uusista huonekaluista ja sisustusesineistä ”osa tuli ohjelman mukana ilmaiseksi” ja osan he maksoivat itse.

Pariskunta oli mökkiremontin lopputulokseen erittäin tyytyväinen, mutta yksi asia jäi harmittamaan. Mökin kuistia ei nimittäin ehditty lasittaa tiukan aikataulun takia, joten pari hoiti sen osuuden itse myöhemmin.

Teräsniska romahti viime syksynä esitetyssä ja kesällä kuvatussa Vain elämää -sarjassa useaan kertaan puhuessaan parisuhdeongelmistaan. Mökkiprojekti on kuitenkin ollut tärkeä tekijä parin välien korjaamisessa. Teräsniska kertoi maaliskuussa Ilta-Sanomille, että loma-asunto oli ollut hänen ja miehensä pitkäaikainen haave, ja että se on toiminut parisuhteelle ja perheelle suurena yhdistävänä tekijänä. Perheessä on kolme lasta, vuosina 2015, 2016 ja 2019 syntyneet pojat.

Suvi Teräsniskan ja Simo Aallon Huvila & Huussi -jakson voi nyt katsoa maksutta Ruutu-palvelussa.

Alla Teräsniskan ohjelmaan liittyvä livelähetys.

SUOSITUIMMAT