Syö, Juo ja Nauti -tapahtuman hotelliesittely: Original Sokos Hotel Vantaa


Halloota.comin järjestämä Syö, Juo ja Nauti -tapahtuma on parhaillaan käynnissä Vantaan Tikkurilassa ja se kestää tämän kuun viimeiseen päivään saakka. Suunnista siis ihmeessä paikan päälle ja hyödynnä ravintoloiden houkuttelevat ruoka- ja juomatarjoukset!

Nyt esittelemme menossa mukana olevan Original Sokos Hotel Vantaan ja kerromme heidän tarjouksen kyseiseen tapahtumaan liittyen:

– Tule viettämään iltaa Tulisuudelman sykkeeseen Original Sokos Hotel Vantaalle. Voit juhlia viidessä eri ravintolassa, nauttia tähtiesiintyjistä ja liikkua ravintolasta toiseen jonottamatta. Valitse oma tähtiartistisi ja bailaa hyvässä seurassa aina pikkutunneille asti. 

Tarjous:

Bailupaketti alkaen 74€/hlö/2hh koodilla PARTY

Hintaan sisältyy: majoitus, aamiainen, asiakassauna, sisäänpääsy Original Sokos Hotel Vantaan ravintolamaailmaan, myöhäinen huoneenluovutus klo 13. Hinta voimassa saatavuuden mukaan toistaiseksi.

Näin varaat: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot. Varauskoodi: PARTY. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista. Lisätietoja: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870000, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 020 1234 618

Original Sokos Hotel Vantaa sijaitsee osoitteessa Hertaksentie 2, 01300 Vantaa. Hotellin kotisivut löytyvät täältä.

Lue lisää tietoa Syö, Juo ja Nauti -tapahtumasta täältä.

SUOSITUIMMAT