Tältä Johanna Tukiaisen sekavaksi arvosteltu esiintyminen näyttää – katso video


Johanna Tukiainen esiintyi viime lauantaina Peräseinäjoella Bar&Cafe Perätuvassa. Kohukaunotar aiheutti melkoisen kohun sekä ennen että jälkeen keikan.

Johannan esiintymistä jouduttiin siirtämään kahteen eri otteeseen koronan vuoksi. Niinpä esiintyminen oli tapetilla jo vuonna 2020.

– Jotkut toiselta puolelta Suomea, tuntemattomat ihmiset yrittävät saada keikan nurin ja ovat lähetelleet kaikkea sähköpostilla ja tekstareilla, ravintolan yrittäjä kirjoitti tuolloin Facebookissa.

Lisäksi Tukiaisen keikasta oli tehty ilmoitus aluehallintovirastolle. Baarin yrittäjä puolestaan kertoi tehneensä ”parit rikosilmoitukset” lokakampanjaan liittyen.

No, viime viikonloppuna Johannan tunnekuohua aiheuttanut keikka sitten viimein toteutui. Esiintymisen jälkeen joku oli soittanut Seiskaan, että kohukaunotar oli ollut sekavan oloinen. Lisäksi Seiskalle päiviteltiin, että Johanna oli julistanut lavalla uskonnollista sanomaa laulamisen lisäksi.

Baarin yrittäjä on nähnyt Seiskan Kääk-juorun.

– Tukiaisen keikkaan kuuluu osana nämä jumalansanan julistukset, mitkä ei tee kyllä kenellekään pahaa, hän tyytyy totemaan.

Lisäksi yrittäjä on julkaissut videon Johannan esiintymisestä. Mitä mieltä sinä olet Johannan sekavuusasteesta? Katso video alta.

SUOSITUIMMAT