Tämä hämmentävä kasvomaski on kekseliäs, mutta se voi olla myös kammottava


On vaikea uskoa, että kukaan rakastaisi kasvosuojaimen pitämistä, mutta monille se voi olla jopa elintärkeää.

Koronapandemian jyllätessä ympäri maailmaa kasvomaskeille tuli suuri tarve, myös ns. kansanmaskeille, jotka suojelevat muita taudinkantajan aivastuksilta ja yskähdyksiltä. Kansanmaskit ovat maailmalla yleisimmin nähtävissä katukuvassa ja koronapandemian myötä niiden kysyntä kasvoi niin paljon, että yhä tyylikkäämmän näköisiä maskeja tuli myyntiin, varsinkin varakkaammille ihmisille.

San Franciscossa asuva Danielle Baskin toi luovuutensa kansanmaskeihin kehittämällä niihin täysin uudenlaisen printin, selfien. Baskinin yhtiö Maskalike myy maskeja, joihin voi printata omistajan kasvojen alaosan, jolloin lopputulos näyttää erehdyttävästi siltä, kuin hänellä ei olisi maskia lainkaan.

Selfie-maskit näyttävät hienoilta, mutta eivät välttämättä toimi joka tilanteessa, kun ”kasvojen” ilme pysyy täysin muuttumattomana, vaikka mitä tapahtuisi ympärillä. Esimerkiksi Baskinin esittelemä leveä hymy ei välttämättä sovi kaikkialle, ja joissakin tilanteissa se voi vaikuttaa jopa kammottavalta.

Alla kuvia ja video Danielle Baskinin kekseliäistä kasvomaskeista. Onko tämä nerokkain vain oudoin kasvomaski-idea, jonka olet nähnyt? Vai onko se hieman molempia?

View this post on Instagram

Wearing my second face. #maskalike #selfiemask

A post shared by Maskalike (@selfiemasks) on

Lähde: Bolde

Kuvat: Instagram / Maskalike

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT