Tanssii Tähtien Kanssa aloitti huimilla katsojaluvuilla – somekansa julisti yllättävän ennakkosuosikin!


Suosittu Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman 13. tuotantokausi alkoi viikonloppuna MTV3-kanavalla ja aloitus saikin huimat katsojaluvut. Sunnuntaina nähdyn ensimmäisen livelähetyksen keskikatsojamäärä oli 884 000 ja ohjelma tavoitti lähes 1,5 suomalaista.

Sunnuntaina nähty ensimmäinen livelähetys tavoitti (vähintään 3 minuuttia yhtäjaksoista katselua) peräti 1 459 000 suomalaista. Ohjelman keskikatsojamäärä oli 884 000. Kaikkiaan tanssiviikonlopun TV-lähetyksiä eli lauantaina nähtyä tanssijoiden esittelyjaksoa ja sunnuntain suoraa lähetystä MTV3- ja AVA-kanavilla seurasi 1,65 miljoonaa suomalaista.

Suurimman vaikutuksen tuomareihin tekivät aloituksessa näyttelijä Kristiina Halttu ja entinen NHL-tähti Niklas Hagman. Somekommentoinnin perusteella Hagman on monien mielestä nyt jopa ykkössuosikki kilpailun voittajaksi.

– Niklas Hagman on niin kuuma että mä joudun kattoo loput lähetykset jääpalakylvyssä, eräs kommentoija kirjoitti Twitterissä.

– Vaimosta tuli kuulemma juuri hetki sitten Niklas Hagman -fani… Mutta oli kyllä aivan jäätävän hieno veto. Jalat tikkasi kuin kaukalossa parhaimmillaan. Tää meni kyllä ylämummoon, toinen komppasi

Tästä linkistä voit katsoa Niklas Hagmanin ja Kia Lehmuskosken ensimmäisen tanssisuorituksen, jossa Hagmanin jalat vispaavat jiveä niin, että heikompaa hirvittää!

Hagmanin suoritus ja suosio on jättiyllätys ainakin vedonlyöntiyhtiöille, joista useimmat rankkasivat hänet kertoimissa ennen kauden alkua kahden huonoimman joukkoon.

Tuomareina ohjelmassa toimivat edelleen Jukka HaapalainenHelena Ahti-Hallberg ja Jorma Uotinen. Eniten tuomaripisteitä, 24, ensimmäisessä livejaksossa sai Kristiina Halttu. Toiseksi eniten, 23, sai Niklas Hagman ja kolmannen sijan 21 pisteellä jakavat ex-hiihtotähti Virpi Sarasvuo (os. Kuitunen) ja JVG:stä tuttu Jare Brand.

Vähiten pisteitä saivat entinen Miss Suomi Shirly Karvinen, 11, Duudsoneista tuttu Jukka Hildén, 11, ja kenkäsuunnittelija Minna Parikka, 9.

Tulevana sunnuntaina tähtioppilaat nähdään parketilla toista kertaa lajeinaan tanssilajeinaan hidas valssi, wienervalssi, tango, quickstep, cha cha ja jive.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

Lähde ja kuva: MTV

SUOSITUIMMAT