Tässä on huomenna alkavan Disney+ -palvelun koko sisältö


Hittielokuvia, Oscar-palkittuja dokumentteja, Disney+ Originals -sisältöä yksinoikeudella sekä tietenkin Simpsonit – tätä kaikkea on tarjolla huomisesta lähtien.

15. syyskuuta Suomessa aloittava Disney+ -suoratoistopalvelu on julkistanut katsottavissa olevan ohjelmakirjastonsa kokonaisuudessaan. Valikoimaan kuuluu yli 6 300 nimikettä — elokuvia ja sarjoja sekä yli 40 Disney+ Originals -tuotantoa. Disney+ on todellinen aarrearkku myös Simpsonien ystäville, sillä palvelusta löytyvät sarjan kaudet 1–30 eli yli 600 jaksoa. 

Myös menestysmusikaali Hamiltonin filmatisointi sekä hittielokuvaan perustuva High School Musical: The Musical: The Series ovat Suomessa katsottavissa heti 15. syyskuuta alkaen.

15. syyskuuta lähtien palvelun tilaajat pääsevät nauttimaan The Walt Disney Companyn parhaista tarinoista. Katsottavissa on hittielokuvia kuten Avengers: Endgame sekä Oscarilla palkittuja dokumentteja, kuten Free Solo. Disney+ tarjoaa viihdettä koko perheelle esimerkiksi sellaisten Disneyn klassikkosarjojen kuin Hannah Montanan sekä lyhytelokuvien, kuten Kahveli kysyy myötä.

Disney+ tarjoaa kaikenikäisille faneille uudenlaisen tavan kokea vertaansa vailla olevaa sisältöä yhtiön ikonisilta viihdebrändeiltä: Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ja National Geographic. Lisäksi palvelussa on yksinoikeudella Disney+ Originals -tuotantoja.

Supersankarien fanit saavat nauttia yli 30 Marvel-elokuvasta, joiden joukossa ovat muun muassa Captain Marvel, Oscar-voittaja Black Panther sekä Guardians of the Galaxy. Lisäksi katsottavissa on Marvel-sarjoja, kuten Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D sekä Marvel’s Runaways.

Disney+ -palvelu on koti myös Skywalker-saagalle. Palvelun aloittaessa katsottavissa ovat Star Wars -episodit 1–7 sekä Rise of Skywalker. Star Wars -fanit pääsevät nauttimaan myös hittisarjoista, kuten arvostetusta Star Wars: The Clone Wars -animaatiosarjasta sekä paljon huomiota saaneesta Disney+ Originals -sarja The Mandalorianista, jonka on tuottanut ja käsikirjoittanut Jon Favreau.

Palvelun tarjontaan kuuluvat myös yli 20 Pixarin menestyselokuvaa, joiden joukossa ovat esimerkiksi Toy Story 4 ja Doria etsimässä sekä uusia lyhytelokuvia, kuten Lampun elämää ja Pixar tosielämässä, joka tuo Pixarin elokuvista tutut ikoniset hahmot ja hetket osaksi todellista maailmaa.

Disney+ tarjoilee myös National Geographicin dokumentteja, kuten BAFTA-ehdokas Janen, Sundancen yleisöpalkinnon pokanneen Science Fairin sekä luonnonsuojeluaiheisiin keskittyvän Kohti Okavangoa. National Geographicin suosituista sarjoista mukana on esimerkiksi Will Smithin isännöimä Ihmeellinen planeetta maa.

Palvelun myötä tilaajat pääsevät käsiksi rakastettuihin Disney-klassikoihin, joiden joukossa ovat muun muassa Tuhkimo, Miekka kivessä ja Pieni merenneito. Mukana on myös uudempia menestyselokuvia, kuten Frozen ja Leijonakuningas (2019). Kauan odotettu jättielokuva Mulan saa palvelussa Suomen ensi-iltansa 4. joulukuuta. Ei sovi myöskään unohtaa fanien suosikkisarjoja Finias ja Ferb ja Ankronikka sekä satoja Disney Channelin sarjoja, lyhytelokuvia ja erikoisohjelmia.

Disney+ -palvelussa on mukana tietenkin myös Hollywood-elokuvien rakastettuja suosikkeja: Yksin kotona, Mrs. Doubtfire – Isä sisäkkönä, Ice Age, Nunnia ja konnia sekä James Cameronin Oscar-voittaja Avatar.

Ohjelmakirjasto sisältää yksinoikeudella yli 25 Disney+ Originals -tuotantoa, joukossa High School Musical: The Musical: The Series, Black is King, Finias ja Ferb -elokuva, Maailma Jeff Goldblumin silmin sekä The Imagineering Story: tarina Disneyn huvipuistoista. Kaunotar ja Kulkurielokuvan liveaction-filmatisointi julkaistaan palvelussa marraskuussa.

Tilaajat voivat katsoa Disney+ -suoratoistopalvelua lähes kaikilla yleisimmillä mobiili- ja kytketyillä laitteilla, kuten pelikonsoleilla, suoratoistolaitteilla ja älytelevisioilla. Käyttäjät voivat nauttia laadukkaasta sisällöstä peräti neljällä laitteella samanaikaisesti ilman mainoksia. Palvelu tukee useita samanaikaisia latauksia ja henkilökohtaisia suosituksia. Yhdellä tilauksella voi perustaa jopa seitsemän eri käyttäjäprofiilia. Vanhemmat voivat luoda lapsille oman profiilin, jossa on helposti navigoitava, lapsiystävällinen käyttöliittymä ja ikätasolle sopivaa sisältöä. 

Disney+ -suoratoistopalvelun voi ennakkotilata 59,99 €:n esittelyhintaan. Vuositilauksen ennakkotarjouksen viimeinen voimassaolopäivä on 14. syyskuuta 2020 (tarjous vastaa kuukausihintaa 4,99 €). Palvelun normaalihinta on 6,99 € kuukaudessa tai 69,99 € vuodessa.

Lisätietoja palvelusta ja ennakkotarjouksen tilaaminen osoitteessa disneyplus.com.

SUOSITUIMMAT