Tätä ette nähneet televisiossa! Palkittu toimittaja kertoi Sauli Niinistöstä ja intohimostaan – sitten hän veti housut nilkkoihin!


Muun muassa radion Ykkösaamusta ja Ylen vaalitenteistä tuttu toimittaja Olli Seuri vieraili maanantaina Puoli seitsemän -ohjelmassa. Seuri on palkittu ansioistaan toimittajana sekä Bonnierin Suurella journalistipalkinnolla että Suomen Kuvalehden journalistipalkinnolla.

Seuri nousi otsikoihin syyskuun alussa, kun hän haastatteli Avoin kysymys -podcastissa tasavallan presidentti Sauli Niinistöä, joka kertoi ensimmäistä kertaa miksei presidenttiparin Lennu-koiraa ole näkynyt viime aikoina julkisuudessa. Presidentin kommenteista kehkeytyi laajempi mediakeskustelu koiranjalostuksesta ja siihen liittyvistä ongelmista.

– Ei ole kovin montaa podcastia, jotka olisivat päässeet sekä iltapäivälehden lööppiin että Helsingin Sanomien pääkirjoitukseen. Mutta kyllä se vähän yllätti minut. Se ei ollut juuri se asia, jonka ajattelin, että siitä haastattelusta nousee, Seuri nauroi Puoli seitsemän -ohjelmassa.

Seuri paljasti ohjelmassa myös suureksi intohimokseen jalkapallon ja kertoi jopa ottaneensa idolinsa, Manchester Unitedin entisen pelaajaan Eric Cantonan tatuoinnin pohkeeseensa. Hän ei kuitenkaan uskaltautunut näyttämään sitä, koska tulisi silloin ”vilauttaneeksi enemmänkin”.

Tiistaina ohjelma teki Instagramissa julkaisun, jossa olevassa kuvassa Seuri oli vetänyt housunsa nilkkoihin.

– Tätä ette nähneet televisiossa! Toimittaja Olli Seuri on tatuoinut idolinsa Eric Cantonan pohkeisiinsa! Löytyykö muilta idolitatskoja? kuvan yhteydessä luki.

Alla olevassa kuvassa näkyy kaksi tatuointia. Yhdessä pohkeessa on Cantona ja toisessa kohtaus elokuvasta Looking for Eric. Nuolta painamalla näkee lähikuvat tatuoinneista.

Alta voi katsoa maanantaina lähetetyn Puoli seitsemän -ohjelman kokonaisuudessaan.

Kuvakaappaus: Yle / Puoli seitsemän

SUOSITUIMMAT