Teemu Selänne tulistui somessa – ”harvoin kommentoin täysin luusereiden toimintaa…”


Teemu Selänne latasi suorat sanat Twitterissä myöhään torstai-iltana, kun hän kritisoi tunnettua suomalaista urheiluvaikuttajaa. Tykkäyksien määrästä päätellen moni on samoilla linjoilla kiekkotähden kanssa.

Kritiikin kohteena on värikkäistä kommenteistaan jo vuosien ajalta tuttu jääkiekkoanalyytikko Petteri Sihvonen, joka pelasi ja valmensi aikoinaan jääkiekon SM-liigassa.

– Nyt täytyy oikeesti sanoa vaikka harvoin kommentoin täysin luusereiden toimintaa mut @PetteriSihvonen tarjonta suomalaiselle urheilulle on jotain täysin arvotonta skeidaa, niin pelaajana, niin valmentajana ja niin jollakin käsittämättömällä tavalla itseään kutsumalla asiantuntijana.

Alla aiheeseen liittyvät tviitit. Juttu jatkuu niiden jälkeen.

Sihvonen vastasi kritiikkiin pureutumalla Selänteen kieliopilliseen antiin.

– Kysyn, kurillani, Teemu, kuka tällä erää on kirjoittanut tämän twiittisi? Edellisen kerran olet ”kirjoittanut” näinkin hyvää suomea ”blogissasi”, tai siis haamukirjoittajasi kirjoitti, Sihvonen kommentoi, sivuuttaen aiheen täysin.

Selänne vakuutti kuitenkin olevansa itse tviittien takana ja irvaili takaisin tekemällä tahallisen kirjoitusvirheen vastauksensa alkuun.

– Äidin kielen opettaja sihvonen, ihan itse ja nyt täytyy kerrankin avautua susta ,vaikka tämä onkin todella epämiellyttävää.. oon yrittänyt niin positiivisesti ajatella sun puolesta ja ymmärtää jotenkin,mut vaikeeta on…, vastaa Selänne.

Sosiaalisessa mediassa arveltiin Selänteen tilapäivityksen myötä hänen saapuneen Kotkan Meripäivät -tapahtumaan etuajassa. Niitä vietetään tulevana viikonloppuna.

Lähde: Twitter
Kuva: Instagram / Teemu Selänne

SUOSITUIMMAT