Tiedätkö, kuka tämä autoilija on? Poliisi julkaisi Johanna Hautamäen henkirikostutkintaan liittyvän tiedon


Lounais-Suomen poliisi jatkaa Porissa vuonna 2010 kadonneen Johanna Hautamäen kohtalon selvittämistä. Tammikuun loppupuolella poliisi ilmoitti, että katoamistapauksen selvittäminen on muuttunut henkirikostutkinnaksi. Rikosnimikkeenä on tappo.

Poliisin saamien tietojen mukaan Hautamäestä tehtiin katoamispäivänä 14. toukokuuta vuonna 2010 havainto noin kello yhdeksän aikaan illalla Porissa Lyttyläntiellä. Hautamäki käveli tietä pitkin kohti Poria.

Lyttyläntiellä on pian tämän jälkeen nähty ajamassa punainen tai viininpunainen henkilöauto, joka on mahdollisesti 1980-luvulla valmistettu Honda Prelude. Tekstin alla olevalla videolla on esimerkki, miltä kyseiset automallit näyttävät.

Poliisi pyytää kyseisen henkilöauton kuljettajaa tai hänet tunnistavia henkilöitä ottamaan yhteyttä. Lisäksi virkavalta pyytää, että ne henkilöt, jotka katoamisen jälkeen kertoivat havainnoistaan, mutta joihin poliisi ei nyt kuluvan vuoden aikana ole ollut yhteydessä, ottaisivat yhteyttä poliisiin.

Tiedot ja vihjeet tapaukseen liittyen pyydetään ilmoittamaan viestillä numeroon 050 411 7655 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

SUOSITUIMMAT