Tiesitkö nämä presidenttiehdokkaiden puolisoista? Solmukkeesta romanssi, känniautoilusta linnatuomio!


Sunnuntaina valitaan Suomelle seuraava presidentti. Halloota.com selvitti presidenttikandidaattien puolisoiden historian havinaan uppoutuneet otsikot.

Antonio Flores

Ecuadorin Esmeraldasista kotoisin oleva Nexar Antonio Flores on toiminut vuosia parturi-kampaajan ammatissa. Mies otti äskettäin ison harppauksen perustaessaan oman kampaamoalan yrityksen pääkaupunkiseudulle.

Mediassa iloisena esiintyvällä Antoniolla on Suomen ja Ecuadorin kaksoiskansalaisuus. Avoimesti temperamenttisesta luonteestaan puhuneella Antoniolla on huomattavasti värikkäämpi tausta kuin hänen kilpailijallaan ”puolisokisassa”. Pekka Haaviston (vihr) kanssa yli 25 vuotta yhdessä olleen Antonion historia pursuaa kohuotsikoita, mutta onneksi viime vuosina kohut ovat olleet laskusuhdanteessa.

Tulisuutta ja tunnekohuja!

Vuonna 2014 Seiska uutisoi Antonion käyttäytyneen väkivaltaisesti Tukholman-risteilyllä. Seiskan mukaan vauhdikkaalla päällä ollut Antonio oli tanssiessaan riitautunut kanssatanssijoittensa kanssa jopa niin pahasti, että oli suukovun jälkimainingeissa läväyttänyt toista naista avokämmellä kasvoihin – ja myöhemmin vielä naisen ystävätärtä.

Antonio myönsi Seiskalle olleensa laivalla, mutta kiisti riehuneessa siellä. Seiskan jutun tultua ulos Antonio kuitenkin avautui asiasta enemmän somessaan ja kertoi asian pitäneen paikkansa. Hän kertoi hakevansa apua oppiakseen hallitsemaan räväkkää luonnettaan.

Antonion historiaan mahtuu myös vuoden 2007 raivokas välikohtaus helsinkiläisen ravintolan tanssilattialta. Tuolloin juhlatuulella ollut Antonio oli osallisena tappelussa, joka ei kuitenkaan johtanut oikeuteen saakka Antonion ja uhrin sopiessa asian keskenään.

Ehkä suurin skuuppi Antonion taustalta on miehen reissu kotimaahansa vuonna 2011. Tuolloin hän sai toisessa kotimaassaan tuomion ajoneuvon ajamisesta alkoholin vaikutuksen alaisena. Seiska-lehden jutusta alkanut valtava kohu paisui jopa niin suureksi että Haaviston taustajoukot päättivät lähettää medialle asiasta tiedotteen. Siinä häpeissään ollut Flores pahoitteli tapahtunutta avoimesti. Floresin känniajo tuli pahaa aavistamattomalle Haavistolle ja hänen taustajoukoilleen ”täysin kolmion takaa” Seiskan paljastuksen myötä. Flores tuomittiin jutussa viideksi päiväksi vankilaan sekä hänet velvoitettiin maksamaan 230 euron sakko. Haaviston tuon aikainen kampanjatoimisto tiedotti Floresin suorittaneen tuomionsa siitä kuitenkaan sen suuremmin mitään kertomatta.

Suzanne Innes-Stubb

Alexander Stubbin (kok) puoliso Suzanne on englantilais-suomalainen juristi, joka toimii tällä hetkellä Koneen yritysvastuujohtajana. Korkeasti kouluttautunut Suzanne puhuu viittä eri kieltä ja hänellä on kaksoiskansalaisuus Britannian ja Suomen välillä. Solihullin kaupungista kotoisin oleva Suzanne muutti Suomeen vuonna 2009.

Rakkaus syttyi yliopistossa!

Alexander ja Suzanne tapasivat vuonna 1994 College of Europe -yliopistossa Belgiassa Bruggen kaupungissa, kun Stubb opiskeli koulussa EU-asioita ja Suzanne puolestaan eurooppaoikeutta.

Parin ensikohtaaminen tapahtui juhlissa, kun Suzanne meni juttelemaan Alexanderille. Stubbin solmuketta koskenut sarkastinen kommentti johti siihen, että pari rakastui toisiinsa.

Onnellisesti edelleen yhdessä olevat Alexander ja Suzanne kihlautuivat vuonna 1997 ja he menivät naimisiin vuoden päästä kihlauksesta vuonna 1998. Espoossa asuvalla pariskunnalla on kaksi täysi-ikäistä lasta.

Lähteet: Mtv-uutiset, Iltalehti, Iltasanomat, Seiska, Wikipedia

SUOSITUIMMAT