Tiina Jylhä ja Tape Valkonen eivät saapuneet oikeuteen – vyyhdissä mukana myös Katiska-jutusta tuttu nimi


Tänään Helsingin käräjäoikeudessa alkoi suuren dopingvyyhdin käsittely, jossa on yhteensä 17 syytettyä. Syytettyjen joukossa ovat myös televisiosta tutut kauneusyrittäjä Tiina Jylhä, 58, ja hänen miehensä, kehonrakentaja Tapani ”Tape” Valkonen, 60.

Iltalehden mukaan kumpikaan ei saapunut paikalle tänään tiistaina käräjäoikeuden valmisteluistuntoon. He eivät myöskään olleet tavoitettavissa etäyhteyden kautta.

Tape Valkosta syytetään 16 eri rikoksesta, joihin lukeutuu törkeitä dopingrikoksia ja dopingrikoksia, kuten dopingaineiden maahantuontia ja myyntiä vuosien 2013-2016 aikana. Syytteiden mukaan Valkonen myös järjesteli dopingaineiden salakuljetusta Virosta Suomeen.

Jylhää syytetään yhdestä törkeästä dopingrikoksesta vuosien 2013–2016 aikana. Syyttäjän mukaan hän on pitänyt hallussaan ja levittänyt dopingaineita sekä vastaanottanut aineiden myynnistä ainakin 11 530 euroa.

Jylhä ja Valkonen kiistävät kaikki syytteensä.

Iltalehden mukaan samassa vyyhdissä on mukana myös Katiska-jutussa oleva parikymppinen mies. Tässä vyyhdissä häntä syytetään yhden dopingaine-erän maahantuonnin järjestelyistä. Katiska-vyyhdissä häntä syytetään huumausaineeksi luokiteltavien lääkeaineiden myynnistä ja kuljettamisesta.

Lähde: Iltalehti

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT