Tikkurilassa keskellä päivää: Masturboiva moottoripyöräilijä – nainen motitti miehen nurkkaan!


Vantaalla Tikkurilassa nähtiin pari päivää sitten outo episodi, josta uhri kertoo sosiaalisen median tilillään julkisessa päivityksessä sekä myös Äitylit-ryhmässä Facebookissa. Hän julkaisi myös aiheesta videon.

Videolla nähdään moottoripyörän selässä oleva mies, jolle nainen huutaa. Mies on hetkeä aiemmin näyttänyt naiselle Tikkurilassa, Vantaan ylväimmässä ydinkeskustassa, vehjettään. Hän on itsensäpaljastelija. Hän on myös masturboinut.

Nainen motittaa miehen ja kuvaa videolle ja uhkaa tehdä rikosilmoituksen. Mies nousee videolla pyöränsä selästä ja menee kääntämään tahallisesti mosarinsa rekisterikilven vinoon, ettei se päädy naisen videolle. Sitten mies karauttaa paikalta.

Nainen oli lenkillä, kun tapaus sattui. Hän päätti kävellä siltä seisomalta Tikkurilan torille, jossa on yleensä poliisiautoja, ja niin oli nytkin. Hän näytti videota poliisille, joka kehotti lenkkeilijää tekemään rikosilmoituksen ja antoi tuntomerkkejä muille partioille.

-Vanhemmat, olkaa varovaisia lastenne turvallisuuden puolesta. Tämä voi tapahtua myös lapselle, nainen kirjoittaa somessa.

Lähistöllä oli pikkulapsia naisen mukaan, mutta tiettävästi he eivät nähneet mastuboivaa moottoripyöräilijää.

SUOSITUIMMAT