Toni Nieminen raskaushuhujen keskellä – erosi seitsemän lapsen yh-äidistä


Entinen mäkikotka ja nykyinen asuntokauppias Toni Nieminen, 44, on eronnut 39-vuotiaasta avovaimostaan. Asiasta uutisoi ensin Seiska, jonka jälkeen Nieminen myönsi eron Ilta-Sanomille.

Nieminen ajautui alkuvuodesta Oulussa asumuseroon vaimostaan Heidistä ja muutti yhteen seitsemän lapsen yksihuoltajaäidin kanssa.

Helmikuussa Nieminen haki yksin avioeroa Oulun käräjäoikeudesta. Hän ja uusi rakas kiistivät suhteensa olleen syy avioerolle. Samoihin aikoihin Nieminen julkaisi Instagram-tilillään ensimmäisen yhteiskuvan uuden naisystävänsä kanssa. Melko pian Heidi Nieminen kävi kommentoimassa kuvaa.

– Empiirisen tutkimuksen mukaan hymy hyytyy melko nopeasti, Heidi Nieminen näpäytti nauruhymiöiden kera.

Nyt Nieminen on muuttanut pois uuden rakkaansa luota. Seiskan mukaan hän asuu tällä hetkellä tilapäisesti työkaverin luona Kemissä.

Seiskan saamien tietojen mukaan yh-äiti olisi myös raskaana Niemiselle.

– Toni on kertonut asiasta avoimesti lähipiirilleen, Seiskalle paljastettiin.

Yksinhuoltajanaisella on ennestään seitsemän lasta ja Tonilla neljä. Toni sai ensimmäisen yhteisen lapsen ex-vaimonsa Heidin kanssa vuonna 2017 ja tyttären viime heinäkuussa. Hänellä on kaksi tytärtä aiemmasta liitosta.

Seiskan mukaan Toni Niemiseltä on karhuttu 37-sivuisessa ulosottorekisterissä parin viime vuoden aikana satoja tuhansia euroja, joiden mukana on mm. lasten elatusmaksuja ja ylinopeussakkoja.

Alla Niemisen helmikuussa julkaisema kuva nykyisen ex-rakkaansa kanssa.

Lähteet: Ilta-Sanomat, Seiska

Kuvat: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT