Tulossa pian Netflixiin: Uusia sarjoja ja elokuvia sekä supersuositun Pukumiesten päätöskausi


Suoratoistopalvelu Netflix on lisäämässä valikoimiinsa paljon uusia laatusarjoja ja -elokuvia vielä kesäkuun aikana. Mukana ovat mm. elokuvat Bridget Jones’s Baby, Angry Birds -elokuva 2 sekä supersuositun Pukumiehet-sarjan viimeinen yhdeksäs kausi.

Alla Netflixiin kesäkuun aikana tulevat elokuvat ja sarjat.

17.6.

Eliittikoululaiset: Carla Samuel

Samuel turvautuu lentokentällä suureen romanttiseen eleeseen saadakseen Lontooseen lähdössä olevan Carlan toisiin ajatuksiin.

Katla

Jäätikön alla sijaitsevan Katla-tulivuoren katastrofaalinen purkaus vapauttaa jään sisältä mysteerejä, jotka kääntävät lähellä sijaitsevan yhteisön elämän päälaelleen.

Record of Ragnarok

Jumalat antavat ihmisille vielä yhden mahdollisuuden osoittaa olevansa pelastumisen arvoisia, ennen kuin heidät pyyhitään pois maan päältä. Ragnarökin taistelu alkakoon.

Rurouni Kenshin: Kyoto Infermo

Pasifistiksi ryhtynyt soturi Kenshin Himura haastaa vastentahtoisesti katalan salamurhaajan, joka pyrkii kaatamaan Meiji-hallinnon palkkatappajien avulla.

Rurouni Kenshin: Origins

Boshin-sodan päätyttyä vuonna 1868 entinen salamurhaaja Kenshin Himura kiertää Japania puolustaen pulassa olevia erikoisella miekallaan ketään tappamatta.

Rurouni Kenshin: The Legend Ends

Kenshin harjoittelee mestarinsa luona oppiakseen viimeiset tekniikat, joita hän tarvitsee estääkseen Shishiota kaatamasta hallitusta ja syöksemästä Japania kaaokseen.

18.6.

A Family

Yakuzan hoteisiin nuorena joutunut Kenji vannoo uskollisuutta vanhaa koulukuntaa edustavalle pomolleen ja lupaa noudattaa perheen säännöstöä muuttuvassa maailmassa.

Isyys

Leskeksi jäänyt tuore isä kasvattaa tytärtään yksin painiskellen samalla epäilysten, pelkojen, sydänsurujen ja likavaippojen kanssa. Elokuva on tositarinan inspiroima.

Jagame Thandhiram

Nokkela ja huoleton gangsteri värvätään hoitelemaan ulkomaalaisen rikollispomon kilpailija, mutta tehtävästä seuraa yllättäviä moraalisia ongelmia.

Rurouni Kenshin: The Final

Vuonna 1879 Kenshin liittolaisineen kohtaa tähän asti vahvimman vihollisensa: entisen lankonsa Enishi Yukishiron ja tämän kätyrit, jotka janoavat kostoa.

So Not Worth It

Värikäs opiskelija-asuntola Koreassa tarjoaa kansainväliselle opiskelijaporukalle tilaisuuksia ystävystyä, rakastua ja kokea uutta.

21.6.

Pukumiehet, uusi kausi

Opintonsa keskeyttänyt Mike tekee älyllään vaikutuksen kuuluisaan juristiin, joka värvää hänet asianajotoimistoonsa.

22.6.

Last Christmas

Kate työskentelee tonttuna, mutta ei silti usko joulun taikaan. Kaikki muuttuu, kun hän tapaa Tomin, joka saa hänet taas uskomaan asioihin.

23.6.

Teoriassa täydellinen

Vuosien ajan ura edellä elänyt stand up -koomikko tapaa täydelliseltä vaikuttavan sulhon, mutta voiko näin fiksua, mukavaa ja menestynyttä miestä olla olemassakaan?

24.6.

Godzilla Singular Point

Salaperäinen laulu tuo yhteen insinöörin ja opiskelijan, jotka alkavat johtaa taistelua koko maailmaa uhkaavaa suunnatonta mahtia vastaan.

25.6.

Sex/Life

Naisen villi seksihistoria ja nykyinen lapsiperhearki joutuvat törmäyskurssille, kun hänen fantasioissaan yhä pyörivä renttueksä palaa ryminällä hänen elämäänsä.UUSI KAUSI

The A List

Jännittävän yliluonnollisessa draamassa teinijoukko suuntaa syrjäisellä saarella pidettävälle leirille. Luvassa on rakkautta, kilpailuasetelmia ja arvoituksia.

26.6.

Angry Birds -elokuva 2

Vanhat viholliset joutuvat solmimaan aselevon, sillä uusi ja voimakas vastustaja uhkaa sekä possujen että lintujen kotisaarta.

28.6.

The Seven Deadly Sins, uusi kausi

Hirmuhallitsijat ottavat kuningaskunnan valtaansa, mutta syrjäytetty prinsessa haluaa ottaa valtakunnan takaisin pahan ritarijoukon avustuksella.

29.6.

Skylines

Salaperäinen virus ulkoavaruudesta uhkaa ihmiskuntaa, ja eliittisotilaiden ryhmä suuntaa avaruuteen tekemään uhkasta lopun.

30.6.

Bridget Jones’s Baby

Ikisinkku Bridget huomaa olevansa raskaana 43-vuotiaana, ja nyt hänen on selvitettävä, onko hän valmis äidiksi – ja kuka vauvan isä on.

Death Wish

Tohtori Paul Kerseyn vaimo ja tytär pahoinpidellään raa’asti, joten mies alkaa jakaa oman käden oikeutta kaduilla.

Hustlers

Köyhä strippari ja hänen katuviisas opettajansa päättävät hyötyä Wall Streetillä työskentelevistä asiakkaistaan vuoden 2008 talouskriisin aikana.

Kerro minulle jotain hyvää

Eloisa ja vaatimaton Lou saa töitä rikkaan ja kyynisen, onnettomuudessa halvaantuneen poikamiehen avustajana ja päätyy kuuntelemaan sydämensä ääntä.

L.A.’s Finest

Bad Boys- elokuvasarjan spinoffissa kaksi poliisia työskentelee yhdessä myrskyisistä menneisyyksistään – ja erimielisyyksistään – huolimatta.

Metsästäjä ja talvinen taistelu

Musertavan petoksen jälkeen armelias kuningatar Freya päästää pahat voimat valloilleen ja julistaa sodan rakkaudelle, jonka pauloihin soturit Eric ja Sarakin joutuvat.

Warcraft: The Beginning

Suosittuun videopeliin perustuvassa fantasiatarinassa ihmiset ja örkit ottavat yhteen, kun Draenorin soturit saapuvat Azerothiin portaalin kautta.

Winx-klubi, uusi kausi

Animoitu sarja kertoo Bloom-nimisestä tytöstä, joka ystävystyy keijujen kanssa ja seuraa heitä salaperäiseen ja vaaralliseen taikaulottuvuuteen.

Lähde: Flixable

SUOSITUIMMAT