Tunnistatko tätä kuvan paikkaa? Epäillään liittyvän ruumiin kätkemiseen


Poliisi jatkaa edelleen vuonna 2012 kadonneen Minna Suomisen kohtalon selvittämistä. Suomisen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Tutkinnassa saadun tiedon perusteella uhrin ruumis on pudotettu katoamisvuoden tammikuussa sillalta alas Varsinais-Suomessa. Poliisi ei ole kuitenkaan saanut tarkempia tietoja paikasta.

Nyt poliisi pyytääkin kansalaisten apua paikan tunnistamiseksi. Kerrotun mukaan sillan alla oli virrannut sula joki. Kuvailun mukaan kyseinen silta on niin kapea, että siitä mahtuu kulkemaan vain yksi auto kerrallaan. Sillalle pitäisi johtaa hiekkatie.

Sillan lähellä olisi pienempi kävelysillan tyyppinen, saman joen ylittävä rakennelma. Kävelysillassa on mahdollisesti materiaalina kohokuvioitua metallilevyä, samanlaista kuin esimerkiksi pyörätuoleille tarkoitetuissa rampeissa.

Kuvauksen mukaan sillalta on hiekkatietä pitkin noin 1–2 kilometrin matka isommalle kaksikaistaiselle asfalttitielle. Siltojen läheisyydessä on mahdollisesti yksi tai useampi rakennus. Paikan on arvioitu sijaitsevan 40 kilometrin säteellä Turun Pansiosta.

Poliisi on julkaissut piirroksen selvityksen alla olevasta paikasta. Löydät sen tekstin alta.

Kaikki vihjeet paikkaan liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

SUOSITUIMMAT