Tupakointi baarien ja ravintoloiden terasseilla voi olla kohta lailla kielletty


Ravintoloiden yrittäjät etsivät tällä hetkellä erilaisia tapoja, joilla he voisivat palvella asiakasta vieläkin turvallisemmin, kun poikkeustila on vielä päällä. Monet heistä ovat tarjonneet entistä enemmän paikkoja ulkona tapahtumaan syömiseen tai juomiseen.

Iso-Britanniassa poliitikot haluavat estää tupakoinnin voimakkaan nousun ja he ovat ehdottaneet uutta lakia, jolla kiellettäisiin tupakointi ulkosalla kahviloiden, baarien ja ravintoloiden terasseilla.

Erään artikkelin mukaan yrityksen päällysteisen terassin lupahakemus saatetaan hylätä, jos he eivät kiellä terassilla tupakointia. Tupakoinnin vähentäminen julkisilla paikoilla on erittäin tärkeä tekijä Iso-Britannian kansanterveyden parantamisessa.

Tällaisista asioista vastaavan ministeriön tiedottaja kertoi, että he haluavat auttaa ravintoloita näinä vaikeina aikoina lisäämään nopeasti ruokailuun sekä juomiseen tarkoitettuja asiakaspaikkoja ulkoilmaan. Nämä päätökset voisivat tehdä paikalliset valtuuskunnat, jotta prosessi saataisiin vietyä läpi mahdollisimman nopeasti.

Lähde: LADbible

Kuva: Pixabay

SUOSITUIMMAT