Ubisoft tarjoaa ilmaista pelisisältöä tylsyyden nujertamiseksi


Poikkeukselliset ajat vaativat poikkeuksellisia ja tilapäisiä ratkaisuja. Terveenä pysyttely vaatii meiltä kaikilta enemmän kotona oleskelua, mutta se käy helposti tylsäksi, ellei ole mielekästä tekemistä. Ubisoft haluaa kantaa kortensa kekoon parillakin tavalla.

Ubisoft tarjoaa ilmaista pelattavaa ja on lisäksi lahjoittanut 150 000 dollaria maailman terveysjärjestö WHO:n COVID-19-apurahastoon. Rahalahjoitus on tehty osana Twitchin Stream Aid -tempausta. Rahavaroja käytetään taisteluun koronaepidemiaa vastaan sekä auttamaan siitä kärsiviä.

Pelipuolella tarjolla on sekä ilmaispelattavaa että erikoistarjouksia ja kokeilujaksoja. Näiden avulla Ubisoft toivoo voivansa rohkaista pelaajia viettämään enemmän aikaansa kotona, mutta turhautumatta tekemättömyyteen. On hyvä muistaa, että verkkopelien avulla on helppo pitää yhteyttä muihin pelaajiin pelaamisen ohella.

Ensimmäisenä ilmaispelinä on vuorossa Rayman Legends. Se on nyt saatavana ilmaiseksi UPLAY-kauppapaikasta 3. huhtikuuta asti. Peli tarjoaa runsaasti tekemistä värikkään ja vauhdikkaan tasohyppelyn parissa. Se sisältää yli 80 toisistaan poikkeavaa kenttää, joissa Rayman ystävineen seikkailee tehtävänään nujertaa pahansisuinen taikuri.

Tulevina päivinä ja viikkoina Ubisoft tarjoaa lisää ilmaista sisältöä ja pelikokeiluja suosituista pelisarjoista, kuten Assassin’s Creed ja Just Dance. Näistä tiedotetaan jatkossa Ubisoftin ilmaistarjontaa esittelevällä sivulla osoitteessa https://free.ubisoft.com/.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT