Uskomaton ihmepelastuminen! Taapero putosi 12. kerroksesta – kadun sankari riensi apuun


Hanoissa asuva autolähetti Nguyen Ngoc Manh, 31, on tosielämän aito supersankari, joka pelasti 2-vuotiaan tytön varmalta kuolemalta.

Manh istui autossaan sunnuntaina 28. helmikuuta klo 17.30 odottamassa lähetystä, kun hän kuuli ulkoa lapsen itkua. Muidenkin ihmisten pelokkaat huudot ja kirkuminen saivat hänet avaamaan ikkunan ja katsomaan, mistä oli kyse. Kauhukseen hän huomasi, että talon 12. kerroksen parvekkeella lähes 50 metrin korkeudessa roikkui putoamaisillaan oleva taapero.

Manh ryntäsi autosta ja kiipesi kaksimetrisen muurin päälle, josta hän näki, että kerrostalon katutasossa oli pieni katos noin kolmen metrin korkeudella juuri tytön kohdalla. Manh juoksi katoksen luokse ja onnistui kiipeämään sen päälle. Juuri kun lapsi alkoi pudota, Minh liukastui vinolla metallikatolla. Hän syöksähti eteenpäin, kurkottaen käsiään.

Manh toivoi pystyvänsä vähintään estämään tyttöä putoamasta suoraan maahan.

Alla olevalla viereisestä talosta kuvatulla videolla näkyy tytön hirvittävä putoaminen parvekkeen reunalta.

A 3-year-old girl survives fall from a 12th-floor balcony in Hanoi from r/MakeMeSuffer

Alla olevalla videolla näkyy, kun Manh saa kurkotettua kätensä putoavan tytön alle. Törmäys tekee kattoon painauman.

the moment the man catches the girl

Manhin mukaan juuri pudonnut tyttö ei enää itkenyt, vaan vain tuijotti pelastajaansa. Manh pelästyi suuresti nähdessään, että tytön suusta valui verta. Lapsi vietiin sairaalaan, jossa todettiin, että hänen lonkkansa oli mennyt sijoiltaan, mutta muita vammoja ei ollut. Tytölle laitettiin kipsi ja hän jäi sairaalaan tarkkailuun.

Manh on iloinen, että onnistui pelastamaan tytön hengen, mutta kertoo olevansa pahoillaan, ettei onnistunut saamaan tyttöä paremmin kiinni.

Manh ei itse edes heti huomannut käsiensä lihasten venähtäneen.

– En edes ajatellut koko asiaa silloin, mutta nyt olen iloinen että sain tehtyä jotain merkityksellistä.

Tosielämän supersankari Manhin elämä koki parin minuutin tapahtuman jälkeen täydellisen myllerryksen. Hänen Facebook-tililleen tulvii nyt kymmeniä tuhansia viestejä, joissa häntä kehutaan sankariksi. Mies itse ei koe nimitystä sopivaksi, koska uskoo kenen tahansa tehneen samoin vastaavanlaisessa tilanteessa.

– En näe itseäni sankarina. Haluan vain tehdä hyvää.

Lähde: VN Express

Kuva: Reddit / Enjzey

SUOSITUIMMAT