Uudessa Kikka!-elokuvan trailerissa kohtaus kohutusta Sabatti-ohjelman haastattelusta


Kikka!-elokuvasta on julkaistu virallinen traileri., jossa nähdään monia kohtauksia elokuvasta.

Trailerissa Sara Mellerin näyttelemä Kikka ja Elena Leeven esittämä Paula aloittavat keikkailun ja Kikka on Irwin Goodmanin (Ville Virtanen) ja toimittaja Tapani Ripatin (Eero Ritala) arvosteltavana surullisen kuuluisassa kohtauksessa Sabatti-ohjelmasta.

Trailerissa Kikka myös tapaa Martti Suosalon esittämän Junnu Vainion ja Ile Vainion (Aku Hirviniemi). Elokuvasta on julkaistu alla oleva uusi kuva, jossa näemme Kikan tanssimassa. 

Sara Melleri esittää Kikkaa. Kuva: Elokuvayhtiö Komeetta / Sami Kuokkanen

– Kiinnostuin Kikan tarinasta nähtyäni hänestä haastatteluita, joissa Kikka vaikutti modernilta artistilta, kun taas ihmiset hänen ympärillään vaikuttivat siltä, että heidät oli repäisty 70-luvulta/ rautaesiripun takaa. Tuntui että Kikka oli aikaansa edellä ja väärin ymmärretty artisti, kertoo käsikirjoittaja Maarit Nissilä.

– Muistan esiteininä ajatelleeni että Kikan levyssä oleva seksuaalisuus oli paheellista ja että Kikasta ”ei saanut” tykätä. Koin että Kikka ansaitsisi, että hänen elämäänsä tarkasteltaisiin nykyajan näkökulmasta.

Kikka!-elokuva kertoo iskelmälaulaja Kirsi SirénistäSe on biisien siivittämä elokuva artisti Kikasta ja aikakaudesta, jolloin Suomi oli matkalla lamasta kohti nousukautta. Se on elokuva viihdetaiteilijasta ja laulajasta, joka rakasti esiintyä ja antoi iloa muille, vaikka hänen taiteilijuuttaan kyseenalaistettiin.

Kikka!-elokuvan on ohjannut Jussi-voittaja Anna Paavilainen. Elokuvan on käsikirjoittanut Maarit Nissilä. Kirsi Sirénin nimiosan esittää Sara Melleri. Kikan DJ ja toimittajaystävää näyttelee Elena Leeve. Muissa rooleissa nähdään muun muassa: Jakob Öhrman, Aku Hirviniemi, Martti Suosalo, Kai VaineSamuli NiittymäkiTuomo PrättäläSanna-Kaisa Palo, Eero Ritala, Rea Mauranen ja Ville Tiihonen.

Elokuva saapuu elokuvateattereihin 23.2.2022.

SUOSITUIMMAT