Valtteri Bottas julkaisi yllättäen nakukuvan – Tiffanylta osuva kommentti, myös nykyinen ja entinen talli reagoivat nopeasti


Formula 1 -tähti Valtteri Bottas, 32, julkaisi Instagram-tilillään yllättävän kuvan, joka sai välittömästi valtavan määrän kommentteja ja reaktioita, myös nykyiseltä ja entiseltä tallilta.

Kuvassa Bottas makaa vatsallaan täysin alastomana hyvin matalassa purossa Yhdysvaltojen Coloradon osavaltiossa sijaitsevan pikkukaupungin Aspenin maisemissa. Kuvasta ei voi olla huomaamatta Bottaksen paljaita pakaroita.

Bottaksen australialainen tyttöystävä Tiffany Cromwell, 33, kommentoi kuvaa osuvasti sanalla, jota on hieman monimutkaista kääntää suoraan suomeksi.

– Peachy 😍🍑

Tässä tapauksessa ”persikkainen” voisi samalla tarkoittaa myös sanaa ”pakarainen”. Cromwellin mukaan liittämällä persikkaemojilla tarkoitetaan yleisesti pakaroita. Englanninkielessä sana ”peaches” tarkoittaa myös oikein hyvää ja rakastettavaa.

Varsin pian kuvan julkaisun jälkeen myös Bottaksen nykyinen Alfa Romeo sekä edellinen talli Mercedes kävivät julkaisemassa omat reaktionsa.

– 👀😂, reagoi Alfa Romeo.

– 😳, oli Mercedeksen reaktio.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Valtteri Bottaksen nakuilu on noussut parrasvaloihin. Hän nimittäin herätti huomiota viime vuonna esitetyssä Netflix-sarjassa Taistelu paalupaikasta häneen keskittyvässä jaksossa, jossa hän saunoi suomalaiseen tapaan alastomana agenttinsa Ville Ahtiaisen kanssa.

Alla Valtteri Bottaksen tuore Instagram-julkaisu.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT