Vappu Pimiä piilotteli ”mysteerimiestä” vuosikausia – yksi asia muutti mielen


Supersuosittua Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa juontava Vappu Pimiä, 42, ja Teemu Huuhtanen, 49, menivät naimisiin vuonna 2013, mutta Pimiä on piilotellut miestään julkisuudelta siitä lähtien.

Pimiä käytti harvinaisissa Instagram-yhteiskuvissa miehestään tähän syksyyn saakka vain nimeä ”mysteerimies”, joten miksi hän nyt toi Huuhtasen näkyvästi esille Maria Veitolan Yökylässä-ohjelmassa?

Pimiä vastaa kysymykseen ennen ohjelman esitystä julkaisemassaan kuvassa, jossa hän istuu kesämökin portailla Veitolan ja miehensä kanssa.

– Minua ja Teemua on pyydetty vuosien saatossa useisiin yhteishaastatteluihin, joihin olemme kaikkiin vastanneet kohteliaasti ei. Tällä kertaa teemme poikkeuksen, sillä koin, että jos osallistun tähän ohjelmaan, haluan näyttää elämäni juuri sellaisena kuin se on ja olisi valheellista näyttää minua vain yksin, koska ne yksinolon hetket ovat hyvin, hyvin harvinaisia, Pimiä kertoo kuvatekstissä.

Pimiä kiittelee Veitolaa ja ohjelman kuvaustiimiä taidosta pysytellä ns. näkymättöminä.

– Meidän ammatissa on yleensä silloin hyvä, kun tekeminen näyttää helpolta, vaikka se ei aina sitä olisikaan. Minulle on tietysti normaalia, että ympärillä pyörii kameramiestä, äänittäjää, ohjaajaa ym, mutta perheelleni ei. Siksi kunnioitankin syvästi koko tiimin ammattitaitoa olla ns. näkymätön ja Marian kykyä käydä täysin siviilielämän oloista keskustelua, jolloin myös Teemu oli täysin oma itsensä. ❤️🙏

Pimiä kertoo myös hauskan yksityiskohdan iloisesta perheestään.

– Ystävämme kutsuvat meitä Metsoloiksi ja kun näin jakson, saatan ymmärtää miksi, sillä tällaisia me ollaan! 😂😂Toivottavasti viihdyt meillä! Terkuin, Metsolat
#yökylässämariaveitola #yökylässä #thisisus #metsolat

(Juttu jatkuu kuvan alla)

”Hän iski kiinni”

Pari on tulevana jouluna ollut yhdessä 10 vuotta. Huuhtanen kertoo ohjelmassa ensitapaamisesta, joka tapahtui baaritiskillä Tahkolla yhteisen ystävän Susan kautta.  

– Vappu heti oletti, että koska mä tunnen Susan, olen palomies ja hän haluaa palomiehen yhdeksi yöksi. Niin hän iski kiinni, Huuhtanen nauraa. 

– Nyt Teemu! Törkee! No kun hän on tuommoinen raamikas kaveri, niin ajattelin että hän on palomies. No ei ollut, Pimiä nauraa.

–  Vappu tuli sitten iskemään tarinaa siitä, puhuttiin varmaan se loppuilta, Huuhtanen jatkaa.

– Puhuttiin? Pussailtiin! Vappu nauraa.

Huuhtanen sanoo ettei ”iskenyt” Pimiää, mutta asiasta ei päästä yksimielisyyteen, sillä kiinnostus oli kiistatta molemminpuolista. 

Isänpäivä herkisti Pimiän

Isänpäivänä Pimiä julkaisi kuvan miehestään sekä perheen tyttäristä Selmasta ja Violasta rakastavien sanojen kera.

– Hyvää Isänpäivää kaikille isille, isäpuolille, vara-isille ja isän mielisille! Erityisesti olen tänään kiitollinen lasteni isälle Teemulle. En voisi parempaa isää lapsilleni toivoa, olet läsnäoleva, rakastava ja turva tilanteessa kuin tilanteessa. Myös omasta isästäni olen todella kiitollinen, joka on aina minulle läsnä ja valmis auttamaan, oli asia kuinka suuri tai pieni tahansa!
Isät on ❤️!
#isänpäivä #fathersday #grateful

Kuvat: Instagram

LUE MYÖS: Remonttipiiskuri Perttu Sirviö rakensi Vappu Pimiälle puuceen

LUE MYÖS: Puucee Vappu Pimiälle, osa 2: ”Meillä on nyt tässä ollut vähän ongelmia…”

LUE MYÖS: Vappu Pimiän puucee valmistui paraatipaikalle järven rantaan – katso upea lopputulos

SUOSITUIMMAT