Vesa Keskinen iski nerokkaasti kuumaan aiheeseen – ”PS5 maailman halvimpaan hintaan?”


Keskisen Kyläkauppaa Tuurissa pyörittävä Vesa Keskinen on ajan hermolla uudessa kampanjassaan.

Uuden sukupolven odotettu huipputehokas PlayStation 5 -pelikonsoli julkaistiin Suomessa tänään, mutta sen myynnit on suoritettu maahantuojan vaatimuksesta koronatilanteen vuoksi ainoastaan ennakkomyyntinä verkkokauppojen kautta. Varsinaisten pelikauppojen ennakkomyynneissä olleet laitteet myytiin loppuun jo kesällä ja useiden suurten ketjujen verkkomyynnit alkoivat tänään klo 09:00, jolloin verkkokaupat ruuhkautuivat ja laite-erät myytiin loppuun sekunneissa. Tuhannet asiakkaat eivät edes saaneet mahdollisuutta yrittää ostaa konsolia, vaikka olivat valmiina aamuyhdeksältä, koska ostosivun latauduttua laitteet oli jo myyty loppuun. Lukuisat konsolin jouluksi haluavat pelaajat joutuvat valitettavasti pettymään, sillä joihinkin kauppaketjuihin tulee saataville enää vain hyvin pieniä eriä joulukuussa ja uusien tilausten seuraavat toimitukset menevät ensi vuoden puolelle.

Tietenkin myös Vesa Keskinen tiesi, miten kysytty uusi tehokonsoli tulee Suomessa olemaan, joten hän keksi omalta kannaltaan nerokkaan kampanjan. Konsolia ei arvota ilmaiseksi vaan sille arvotaan osto-oikeuksia erittäin edulliseen hintaan. Facebook-kampanjassa Keskisen Kyläkauppa mainostaa, että hinta voi olla jopa maailman halvin, ja sitä se varmasti myös on. Levyasemalla varustetun erittäin halutun PS5:n ohjehinta on 529 euroa ja Keskisen Kyläkaupan kampanjassa sen osto-oikeus on 399 euroa.

Keskisen tempaus on saanut erittäin innostuneen vastaanoton, sillä arvontaan pääsee kommentoimalla kampanjan Facebook-päivitystä. Vain kahdessa tunnissa kommentteja oli jo tullut yli 18 000!

Kampanjassa ei ilmoiteta kuinka monta osto-oikeutta arvotaan, eli niitä voi olla vähimmillään jopa vain yksi, mutta se ei ole ihmisten intoa vähentänyt.

Alla Keskisen Kyläkaupan nerokas kampanja!

SUOSITUIMMAT