20-vuotisjuhlavuottaan viettävältä Club For Fivelta uusi albumi ja kirkkokiertue


Syyskuussa julkaistavan Virret-albumin ja siihen liittyvän akustisen kirkkokiertueen lisäksi suosikkiyhtye juhlii merkkipaaluaan 20-vuotisjuhlakonserteilla Helsingin Kulttuuritalolla 17.10. ja Tampere-talossa 24.10.

Lauluyhtye Club For Five juhlistaa 20-vuotista uraansa uudella albumilla ja lähtee syyskuussa kirkkokiertueelle.

24.9. julkaistava Virret on yhtyeen ensimmäinen kokonaan kirkkoakustiikassa äänitetty levy. A cappella -yhtye hellii kuulijaa uusilla, raikkailla tulkinnoillaan kauneimmista suomalaisista virsistä kuten ”Maan korvessa kulkevi lapsosen tie” ja ”Suomalainen rukous”. Levynjulkaisukonsertissa kuullaan myös muuta kauniisti soivaa ohjelmistoa yhtyeen uran varrelta sekä mm. Sibeliuksen, Rahmaninovin ja Saint-Saënsin säveltämää musiikkia. Kirkoissa esitettävät konsertit ovat täysin akustisia.  

Club-for-five

Kirkkokiertueen lisäksi useilla kultalevyillä palkittu lauluyhtye juhlistaa kaksikymmenvuotista taivaltaan kahdella juhlakonsertilla. Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 17.10. ja Tampere-talolla 20.10. järjestettävissä konserteissa kuullaan parhaita paloja suositun yhtyeen koko uran varrelta.

Sekä kirkkokonserteissa että Kulttuuritalon ja Tampere-talon konserteissa otetaan huomioon koronaturvallisuus. Konserttipaikkojen yleisökapasiteettia on alennettu ja yleisön saapumiseen ja poistumiseen on varattu runsaasti aikaa. Konserttipaikoilla on saatavilla käsidesiä. Kirkoissa on myös saatavilla kasvomaskeja. Koronaturvallisuusohjeita päivitetään tarvittaessa Suomen valtioneuvoston ja avin ohjeiden mukaan.  

Kansainvälisesti arvostettu Club For Five on tullut tunnetuksi musiikillisesta monipuolisuudestaan. Tänä keväänä ihastusta herätti yhtyeen versioima ”Suvivirsi”, jonka videolla esiintyi koulunopettajia eri puolelta Suomea. Katso kappaleen video yläpuolelta.

Viime vuosien rakastettujen Hiljainen hetki -kirkkokonserttiensa myötä tyyliään laajentanut yhtye on myös kerännyt suurta huomiota mm. klassisen kauniilla versiollaan Sibeliuksen ”Finlandia”-hymnistä, jonka voi katsoa alta.

Club For Five on Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi.

Club For Five – akustinen Virret-levynjulkaisukiertue

To 24.9. Porvoon tuomiokirkko, klo 18  
To 1.10. Halikon kirkko, klo 18
Pe 2.10. Kirkkonummi, Pyhän Mikaelin kirkko  klo 18
La 3.10. Lahti, Ristinkirkko,  klo 18
Ti 6.10. Imatra, Tainionkosken kirkko, klo 18
Ke 7.10. Mikkelin tuomiokirkko,  klo 18
To 8.10. Pyhtään kirkko, klo 18  
La 10.10. Taivassalon kirkko, klo 16

Konserttien kesto noin 70 min.

Liput: Hinnat alkaen 32 €, Lippu.fi

Club For Five – 20-vuotisjuhlakonsertit

La 17.10. Kulttuuritalo, Helsinki
Ti 24.10. Tampere-talo, Tampere

Kesto noin 135 min.
Liput: Hinnat alkaen 44 €, Lippu.fi

SUOSITUIMMAT