33-vuotias naispuolinen pokeritähti poltettiin elävältä!


Kun ohikulkijat kohtasivat oudon näyn Yhdysvalloissa detroitilaisella parkkipaikalta 13. heinäkuuta, he eivät ensin tienneet mistä oli kyse. He luulivat, että parkkipaikalla makasi poltettu mallinukke tai jokin halloween-pila, mutta sitten traaginen totuus paljastui – kyseessä oli ihmisruumis.

Ruumiin tunnistaminen oli vaikeaa, sillä naispokeritähti Susie Zhaon, 33, ruumiista noin 90 % oli kärsinyt palovammoja. Hiljattain julkaistu kuolinsyyntutkijan raportti paljasti kammottavan syyn Zhaon kuolemalle. Hänet poltettiin elävältä. Raportista käy ilmi, että Zhao oli vielä elossa, kun hänen hiuksensa ja kieli sytytettiin palamaan sytytysaineella.

Zhaolla oli myös vammoja sukupuolielimissä. Tekopaikalta löytyi verinen pesäpallomaila ja kuolinsyynraportin mukaan vammat olivat syntyneet iskuista sukupuolielimiin nyrkillä tai muulla tylpällä esineellä.

Teosta on syytettynä 60-vuotias Jeffrey Morris, jolla on taustallaan aiempia tuomioita seksuaalirikoksista ja perheväkivallasta. Morris ja Zhao olivat tapailleet toisiaan motellissa, jonka ulkopuolelta Zhaon ruumis löytyi. Läheisen kaupan myyjä on myös todistanut Morrisin varastaneen nippusiteitä sekä vaseliinia ennen tekoa.

Jeffrey Morris. Kuva: Oakland County Sheriff’s Office

Zhao tunnettiin pokeripiireissä nimellä Susie Q.

Tapauksesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Alibi.

Lähde: CBS Detroit

Ylin kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT