Aamulypsyn juontajalla koronatartunta


Radio Suomipopin Suomen suosituimmaksi radio-ohjelmaksi vuodesta 2014 lähtien valittu Aamulypsy-ohjelma vaikeni eilen tiistaina koronaepäilyn vuoksi. Sama toistui tänään.

Kanava tiedottaa nyt somessa, että koronaepäily valitettavasti osoittautui todeksi. Yhdellä Aamulypsyn juontajista, Tuukka Ritokoskella, on todettu koronatartunta.

– Kurjia uutisia: Suomipopin Aamulypsyn Tuukka on sairastunut koronaan. Kanavalta lähetetään Tukelle rakkautta ja pikaista paranemista sekä toivotetaan lievää tautia! Asiasta tiedotetaan julkisesti Tuukan luvalla, kanava ilmoitti Instagramissa.

– Tilanteeseen nähden vointi on kohtalainen, vaikka oireet ja kunto vaihtelee selvästi päivästä riippuen. Tämä on hyvä muistutus itsellekin, että tauti voi tulla, vaikka maskia on käytetty ja ohjeita noudatettu, Ritokoski kommentoi oloaan.

Suomipopin mukaan studiolla on jatkuvasti noudatettu tiukkoja suojatoimia, joiden kautta mahdolliset altistukset pyritty pitämään minimissä.

Aamulypsyn tiimi pysyy toistaiseksi karanteenissa ja ohjelman tilalla kuullaan torstaina 1.4. klo 6-10 kevään parhaita paloja, jonka jälkeen koittaa jo aiemminkin suunniteltu pieni tauko pääsiäisen ajaksi.

Kanava ei kerro Ritokosken juontajakollegoiden Jaajo Linnonmaan ja Janni Hussin terveydentilasta. Ohjelman jatkosta ilmoitetaan myöhemmin, mutta kanava pitää myös mahdollisena sitä, että ohjelmaa lähetettäisiin etänä, jos karanteeni pitkittyy.

Kuvat: Radio Suomipop

SUOSITUIMMAT