Ahdistaako oma saamattomuus ja laiskuus? Shirlyn touhusta saat lohtua!


Lähes jokainen tietää sen tunteen, kun pitäisi ainakin omasta mielestä saada paljon enemmän aikaiseksi. Kaikki muut ihmiset tuntuvat silloin olevan viimeisen päälle aktiivisia ikiliikkujia, jotka saavat kaikki elämänsä osa-alueet hoidettua ilman turhaa vitkuttelua.

Shirly Karvinen on kertonut Instagramin stories-osiossa oivan esimerkin siitä, että sattuu sitä paremmissakin piireissä. Tai parempi voi olla turha sana, mutta piireissä ainakin, siis julkkispiireissä. Noiden ”täydellisten” ihmisten, joiden elämä näyttää olevan kaikin puolin täydellistä, ainakin Instagramissa.

Shirly on nimittäin jättänyt aivan olemattoman homman hoitamatta peräti kahdeksi vuodeksi.

– Mun ”uudet” lasit venasi mua pari vuotta Forumin Specsaversilla ja jossain vaiheessa vaan rupesi nolottamaan, kun mennyt niin kauan aikaa hakea. Mutta nyt! Näkö tietty huonontunut tässä ajassa lisää, että ensi viikolla taas uusi näöntarkastus, Shirly selostaa esitellessään uusia silmälasejaan.

Shirly oli ottanut ystävänsä mukaan hakemaan laseja. Häpeä oli nimittäin kasvanut kahden vuoden aikana sen verran suureksi, että hän kertoo pilke silmäkulmassa tarvinneensa henkistä tukea.

SUOSITUIMMAT