Aineeton toivelahjavinkki kaikille sekä ale!


Mulle on tärkeää hoitaa itseäni säännöllisesti hyvin kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin. Pyhitin kokonaisen viikon itseni hemmottelulle ja päätin kirjoittaa parhaista hemmottelukokemuksista blogissani, jos vaikka joku teistä lukijoistakin innostuisi hemmottelemaan itseään. Tässä ensimmäinen hemmotteluviikon postaus.

Itsestä huolehtiminen on kun laittaisi rahaa pankkiin, sillä kun panostaa itseensä, oli se sitten liikunta, minilomat, hemmottelu ym. Lisäät omaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja kun sinä itse voit hyvin, kaikki ympärillä olevatkin voivat hyvin!

Lukijat jo tietävätkin, että käyn Tampereen Kauneusateljéssa säännöllisesti kasvohoidossa ihanalla Kristalla ja moni mun lukijoistakin on löytänyt Kristan. Jos etsit kosmetologia, suosittelen Kristaa lämpimästi vuosien kokemuksella. Hemmotteluviikolla päätin varata ajan nyt myös jalkahoitoon. Jalkahoitoja heillä tekee ihana Virpi, joka huom! Tekee myös kotikäyntejä!

Hoidan jalkojani kotonakin hyvin, joten en varsinaisesti tarvitsisi jalkahoitajalla käyntiä, mutta joskus on ihanaa vain hemmotella itseään, sillä jokainen ansaitsee joskus hemmottelua!

Täytyy sanoa, että jalkahoito rentouttaa ja olin nukahtaa hoidon aikana. Jalkahoito joka sisältää jalkojen hieronnan on loistava apu lievittämään stressiä ja suosittelenkin sitä kaikille!

Hoidon jälkeen askel on todella kevyt ja uni tuli illalla todella nopeasti. Jalkahoito on varmasti jokaiselle todella mieluinen ja aineeton lahja, joka sopii lahjaksi kenelle vain! Hyvä vinkki myös lähestyvään äitienpäivään… 😉

Mulla on ilo antaa lukijoilleni tarjous, joka on voimassa koko huhtikuun! Täydellinen jalkahoito nyt hintaan 45€ (Norm. 53€) Muista mainita Virpille tarjouksesta kun varaat aikaa.

Täydellinen jalkahoito

  • Sis. jalkojen kylvetys, kovettumien/känsien poisto, kynsien leikkaus ja tarvittaessa ohennus, tarv. sisään kasvaneen kynnen hoito, lakkaus, hieronta, loppuvoiteet.

Hemmottele itseäsi tai läheistäsi! Aleksanterinkatu 29 A 7. krs 33100 Tampere | Puh. 044 245 1423 

Myös tulevan kauden Suomen Luonnollisesti kauneimmat Miss EW 2021 finalistit tulevat hoitamaan luonnollista kauneuttaan päästä varpaisiin Tampereen Kauneusateljéssa!

SUOSITUIMMAT