Aitolehti, Therman ja Belórf – mikä soppa! Seiska julkaisi salakuvia uudesta ”kohuparista”


Seiska on julkaissut paparazzikuvia Sofia Belórfin, 30, joka lehden mukaan viettää tiiviisti aikaa Martina Aitolehdestä, 37, kolmiodraaman saattelemana maanantaina eronneen miljonääriliikemies Stefan Thermanin, 32, kanssa.

Aitolehti kertoi Seiskalle, että eron taustalla oli Sofia Belórf, mutta sekä Therman että Belórf ovat kiistaneet romanssin ja sanovat olevansa vain ystäviä.

Seiskan paparazzi bongasi Katiska-huumevyyhdissä kahdesta rahanpesurikoksesta ja yhdestä huumausainerikoksesta epäillyn Belórfin viettämässä aikaa kahdestaan villien pääsiäisbileiden jälkeen, joiden aikana mm. Therman kärähti Seiskan mukaan törkeästä rattijuopumuksesta ja hän joutui myös huumetestiin.

Nyt Seiskan kuvaama pariskunta bongattiin Thermanin liiketilan ulkopuolella Helsingissä.

– Stefu veteli kessua liiketilansa edustalla ja pälyili ympärilleen. Pian Sofia purjehti paikalle, ja sitten he luikahtivat liiketilan ovesta sisään, Seiskan lukija kertoi.

Seiskan paparazzi näki pian sen jälkeen kireisiin trikoisiin pukeutuneen Sofian tulossa ulos ”rakkaansa” toimistolta. Paparazzin mukaan Belórf jatkoi matkaansa läheiseen kahvilaan, josta hän haki kaksi kuppia kahvia, itselleen ja Thermanille.

Belórf ei meinannut saada avattua avaimillaan Thermanin liiketilan ovea, joten hän soitti miehelle, joka tulikin avaamaan oven. Sieskan mukaan Belórf lähti noin vartin päästä taksilla pois hätäisesti ja hermostuneesti ympärilleen pälyillen.

Lähde: Seiska

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT