Alexi Laihon, 41, kuolinsyy on selvinnyt


Children of Bodom -yhtyeen keulamies Alexi Laiho menehtyi joulukuussa Helsingissä vain 41-vuotiaana. Laulajan virallinen leski Kimberly Goss on nyt kertonut tähden kuolinsyyn Instagramissa. Hän oli saanut ruumiinavauskertomuksen torstaina.

Sen mukaan Laiho menehtyi alkoholin aiheuttamaan maksan rappeutumiseen ja haiman sidekudostumiseen. Lisäksi laulajan elimistöstä löytyi särkylääkkeitä, opioideja ja unilääkkeitä.

Goss perustelee Instagram-päivityksessään kuolinsyyn tuomista julkisuuteen. Hän haluaa, ettei Laihon kuolema ollut turha. Goss toivoo kaikkien alkoholista tai muista päihteistä riippuvaisia olevien ottavan apua vastaan ajoissa. Hän haaveilee myös perustavansa Suomeen säätiön, joka auttaisia päihteistä eroon pääsemisessä.

Laiho oli viimeiset vuotensa parisuhteessa australialaisen Kelli Wright-Laihon kanssa. Kuolinsyyn kertonut Goss on kuitenkin Laihon virallinen leski. Ex-pariskunta haki avioeroa vuonna 2003, mutta hakemus peruttiin. Syystä tai toisesta eroa ei missään vaiheessa virallistettu, vaikka pari lähti eri teille vuosia sitten. Laiho ja Goss pysyivät kuitenkin ystävinä aina muusikon kuolemaan saakka.

Gossin Instagram-kirjoitus alla.

SUOSITUIMMAT