Amazonin suoratoistopalvelu satsaa Pohjoismaihin


Suoratoistopalvelu Amazon Prime Video investoi Pohjoismaihin.

Amazonin suoratoistopalvelu kasvattaa suomalaisten asiakkaiden katsomisvalikoimaa eksklusiivisilla elokuvilla ja TV-sarjoilla. Suomalaiset pääsevät katsomaan Amazon Prime Videon kautta palkittuja Amazon Originals -sisältöjä kuten tv-sarjoja The Grand Tour, The Marvelous Mrs. Maisel ja Star Trek: Picard sekä julkaisuun tulevia huippuelokuvia kuten Coming 2 America, Tom Clancy’s Without Remorse sekä suursuosioon noussut Borat Subsequent Moviefilm.

Lisäksi Prime Videoon tulee tulee eksklusiivisesti uusimpia ErosSTX:n elokuvia.

Amazon Prime Videon saa käyttöön suomenkielisellä käyttöliittymällä, tekstityksillä ja maksuratkaisuilla hintaan 5.99 € kuukaudessa 7 päivän ilmaisen kokeiluversion jälkeen.

Palkitut Amazon Originals -tuotannot

Amazon Prime Video tarjoaa yleisölle lukuisia suosittuja elokuvia ja tv-sarjoja monissa eri genreissä, kuten kriitikoiden ylistämät Amazon Original -sarjat: The Grand Tour, The Boys, Star Trek: Picard sekä Emmy-palkitut The Marvelous Mrs. Maisel ja Fleabag. Lisäksi tänä vuonna on tulossa bestseller-kirjoihin perustuvia franchising-tuotantoja; The Underground Railroad, Panic, Modern Love (2. kausi) ja psykologinen trilleri Cruel Summer.

Tarjolla on myös Amazon Original -elokuvia, kuten palkintoehdokkaat Sound of Metal ja One Night Miami, viimeaikainen kansainvälinen hitti Borat Subsequent Moviefilm sekä odotettu Coming 2 America -elokuva, jonka pääosaa tähdittää Eddie Murphy sekä Tom Clancyn toimintatrilleri Without Remorse.

– Olemme iloisia voidessamme kasvattaa investointejamme Amazon Prime Video -palveluun pohjoismaisia asiakkaita varten tuomalla heille katsottavaksi uusia ja eksklusiivisia elokuvia ja tv-ohjelmia paikallisella kielellä ja -maksutavalla sekä paljon muuta, kertoo Martin Backlund, Amazon Prime Videon Ison-Britannian ja Pohjoismaiden sisältöpäällikkö.

– Tuomalla tarjolle palkittuja ja ainutlaatuisia Amazon Originals -sisältöjä, uusimpia elokuvajulkaisuja, suosittuja boxset -sarjakokonaisuuksia ja franchising-tuotantoja, jatkamme panostamista Prime Video -palvelun loistavaan viihteeseen ja tarjoamme suomalalaisten asiakkaiden rahoille todellista arvoa, Backlund jatkaa.

Uusimmat elokuvat ErosSTX:ltä

Prime Video -palvelun kautta suomalaisilla asiakkailla on pääsy uusimpiin STX:n elokuviin aivan uudenlaisella ja eksklusiivisella sopimuksella vain Pohjoismaismaissa. Asiakkaat pääsevät katselemaan uusia elokuvia, joiden ensi-ilta on vuonna 2021, kuten erittäin odotettua trilleriä The Mauritanian, jota tähdittävät Jodie Foster ja Benedict Cumberbatch, sekä muita myöhemmin julkaisuun tulevia elokuvia, kuten ylistettyä Rosamund Piken tähdittämää I Care A Lot -elokuvaa, Guy Ritchien Untitled Guy Ritchie Project -vakoojatrilleriä, jonka pääosissa ovat Jason Statham, Hugh Grant ja Josh Hartnett sekä toimintatrilleriä Cop Shop, jonka pääosassa nähdään Gerard Butler.

Tuttuja tv- ja elokuvasarjoja

Prime Videon asiakkaat pääsevät nauttimaan myös vanhoista tv-klassikoista, kuten Parks & Recreation ja the Office: US – komediasarjasta, Supernatural-fantasiadraamasta, ikonisista yhdysvaltalaisista Mad Men ja This Is Us – draamasarjoista, Downton Abbey – brittidraamasta, CSI-rikosdraamasta, Kung Fu Panda: The Paws of Destiny –animaatioelokuvasarjasta sekä Despicable Me 2 –elokuvasta. Lisäksi listalta löytyy suosittuja franchise-tuotantoja, kuten Bournen toiminta-trillerit ja useita seikkailuelokuvia koko perheelle, kuten mm. Tappajahai, Jurassic Park ja Back to the Future -elokuvasarjat.

Tv-ohjelmia ja elokuvia voi toistaa, ladata ja katsella Prime Video -sovelluksella yhteensopivilla älytelevisioilla, mobiililaitteilla ja pelikonsoleilla, tai verkossa osoitteessa primevideo.com.

Vuonna 2021 julkaistavat Amazon Originals -yksinoikeustuotannot

Coming 2 America (5. maaliskuuta)

Cruel Summer

Invincible (26. maaliskuuta)

Jeremy Clarkson’s Farm

Modern Love, Season 2

Panic

Solos

Sound of Metal

Tom Clancy’s Without Remorse (30. huhtikuuta)

Them

The Boy from Medellin

The Grand Tour, Season 4: 3rd Special

The Underground Railroad

Valikoimassa olevat eksklusiiviset Amazon Originals -elokuvat ja sarjat

All or Nothing: Tottenham Hotspur

American Gods, Season 1-3

Bliss

Borat Subsequent Moviefilm

Carnival Row, Season 1

Fleabag, Season 1-2

Good Omens

Homecoming, Season 1-2

James May: Our Man in Japan

Little Fires Everywhere

Modern Love, Season 1

One Night in Miami

Richard Hammond’s The Great Escapists

Star Trek: Picard

Star Trek: Lower Decks

Tales From The Loop

Tom Clancy’s Jack Ryan, Season 1-2

The Aeronauts

The Boys, Season 1-2

The Expanse, Season 1-5

The Grand Tour, Season 1-4

The Map of Tiny Perfect Things

The Marvelous Mrs. Maisel, Season 1-3

The Wilds

Upload

SUOSITUIMMAT