André Wickström ja Maria Nordin ilmiriidassa junamatkasta: ”V***u sä olet sekaisin” – myös VR puuttui asiaan


Televisiosta tutut stand up -koomikko André Wickström, 45, ja hyvinvointivalmentaja Maria Nordin, 38, ottivat rajusti yhteen Twitterissä.

Nordin suivaantui Wickströmin twiitistä, jossa tämä kertoi junamatkastaan.

– Junassa kohti Helsinkiä ja nyt pitää näyttää koronapassia ravintolavaunussa. Ei ollut vaikeeta näyttää ja ei pilannut mun junamatkaa. @VRmatkalla, Wickstöm twiittasi.

Nordin kommentoi twiittiä seuraavasti:

– Niin, ei kai natsejakaan haitannut ettei juutalaiset päässeet ravintoloihin. Tai Jenkeissä valoisia haitannut se että mustille oli erilliset bussit jne. Mukavaa matkaa!

Wickstöm vastaus kommenttiin oli lyhyt.

– Vittu sä olet sekaisin.

Nordinin twiitti on saanut osakseen arvostelua, sillä hänen vertauksiaan pidetään kohtuuttomina. Myös VR:n Twitter-tili VR matkalla osallistui keskusteluun.

– Muistutan, että keskustelun tulee olla asiallista. Mainitsemasi asiat eivät liity mitenkään koronapassin käyttöön /Marko.

André Wickström on näyttelijä ja stand up -koomikko, joka tuli tutuksi suomenkieliselle yleisölle W-tyyli-sarjasta. Wickström on myös mm. juontanut Mikko Leppilammen kanssa Nevada-tv-sarjaa ja näytellyt ruotsalaisessa draamakomediasarjassa Onnea Onkimassa (Solsidan).

Maria Nordin nousi julkisuuteen vuonna 2012 Iholla-sarjasta, jossa hän esiintyi miehensä Reino Nordinin kanssa. Nordin on myös mm. juontanut tv-sarjaa Keidas, julkaissut kolme kirjaa ja toimii hyvinvointivalmentajana. Artikkelin yläosassa olevalla videolla Nordin oikoo väärinkäsityksiä kiistelyä aiheuttaneesta Free to Heal -vaihtoehtohoidostaan.

SUOSITUIMMAT