Anna Puu puhuu syrjähypyistään Eeva-lehdessä: ”En ollut onnellinen”


Anna Puu puhuu tuoreessa Eeva-lehden haastattelussa rakkauselämästään ja suhteistaan. Hän myöntää sortuneensa aikaisemmissa suhteissaan pettämisen tielle.

– Olen pettänyt itsekin. Olen pitkittänyt suhteita liian kauan täysin tietoisena siitä, etten ole onnellinen. Sillä on yleensä kohtalokkaita seurauksia. Nyt tiedän, että se on huono tie. Enää en pullota suhteitani, laulaja toteaa Eeva-lehdelle.

Anna kertoo joutuneensa myös itse petetyksi. Hän kuitenkin kokee, että huonoillakin ihmissuhteilla on ollut tarkoituksensa.

– Minulla on ollut nuorempana pari huonoa parisuhdetta, joissa olen pettynyt ja joissa minua on petetty. Minunkin oli hyvä käydä kääntymässä huonossa suhteessa ja todeta, etten ansaitse kurjaa kohtelua. Huonot kokemukset ovat auttaneet ymmärtämään, millaiset ihmiset eivät sovi minulle.

Nykyään Anna on onnellisesti naimisissa Jukka Immosen kanssa. Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. Lisäksi Annalla on yksi lapsi aiemmasta suhteestaan.

SUOSITUIMMAT