Anna Puu teki tuskallisen päivityksen: ”Särkyneen sydämeni pohjasta kiitän”


The Voice of Finland -laulukilpailun viimeisen valmentajakautensa tänä syksynä päättänyt laulaja Anna Puu, 38, julkaisi Instagramissa ikäviä uutisia.

– Olin lauantaina yksityiskeikalla Iso-Syötteellä. Ensimmäistä kertaa sitten tammikuun ja todella nautin. Hetken ehdin tunnelmoida miten hieno Heartbreak Hotel -kiertueesta olisi tullut. Ja ihan viimeiseen asti ollaan kaikkemme yritetty ja kivet käännetty, että edes osa niistä konserteista turvallisesti tapahtuisi. Matematiikka ja tämän hetkiset pelonsekaiset tunnelmat sekä rajoitukset vain tekevät näin suuren projektin viemisen lavalle täysin mahdottomaksi. 😔

Laulaja joutui perumaan pitkään odottamansa Heartbreak Hotel -kiertueen, jota ei valitettavasti siirretä myöhemmäksi, koska takeita senkään toteutumisesta ei juuri nyt ole.

– Särkyneen sydämeni pohjasta kiitän mun bändiä ja crewta sekä kaikkia lipun ostaneita kärsivällisyydestä. Lippurahojen palautusta voi hakea 30.11.2020 mennessä joko lippu.fi:n tai ticketmasterin sivuilta, riippuen konsertista.

Jotkut laulajan seuraajista pohtivat, voisivatko he tukea artistia ja hänen taustajoukkojaan olemalla hakematta lippurahojaan takaisin, vai jäävätkö rahat silloin lipunmyyjälle.

– Ei jää lippufirmaan. Jos niin päätät, niin minä ja crewni kiitämme 🙏, Anna vastasi.

Anna valoi uskoa seuraajiinsa lupaamalla, että konsertti vielä joskus toteutuu.

– Mutta kyllä te vielä joskus pääsette konsertin näkemään. Jollain keinolla. Sen lupaan!

Päivityksen lopuksi Anna vielä toivotti kaikille terveyttä sekä hyviä vointeja ja kehottaa ihmisiä käymään ihmettelemässä syksyn kaunista väriloistoa.

– Toivottavasti kohdataan livemusiikin merkeissä mahdollisimman pian!

Anna allekirjoitti tiedotteensa särkyneen sydämen emojilla. 💔

Alla koko päivitys.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT