Antti Tuisku pelästytti faninsa: ”Mulla on hieman huonoja uutisia”


Suosikkipoppari Antti Tuiskun, 38, piti esiintyä tänään illalla Seinäjoen Rytmikorjaamolla loppuunmyydyllä keikalla, mutta keikka ei toteudu.

Tuisku ilmoitti asiasta torstai-iltapäivänä Instagramissa julkaisemalla kuvan, jossa hän nojaa käsiinsä silmät suljettuina.

Hei kaikki rakkaat seuraajat❤️
Mulla on hieman huonoja uutisia. Valitettavasti huominen Seinäjoen Rytmikorjaamon loppuunmyyty keikka joudutaan siirtämään. Minulla on ollut muutaman päivän orastava flunssa ja tuntemus keuhkoissa, joka on tänään ottanut pahasti takapakkia. Lääkäri on nyt iltapäivällä diagnosoinut tämän keuhkoputkentulehdukseksi. Ajattelin, että lääkkeillä ja levolla saisin itseni huomiseksi lavalle, mutta oikeasti ajateltuani kunnolla asiaa, ymmärsin itsekin, miten hullua on tässä kunnossa lähteä riskeeraamaan omaa terveyttä. Olemme kuitenkin löytäneet uuden, korvaavan päivän tälle kyseiselle keikalle ja tulemme Seinäjoelle 2.12 ja teidän jo ostamanne liput käyvät sinne sellaisenaan. Mikäli uusi pvämäärä ei sovi, olethan yhteydessä lipunmyyjään. Olen kovasti pahoillani.❤️ Teistä moni tietää suuren kynnykseni siirtää tai perua keikkoja, mutta nyt terveys ja järki edellä. Halauksia!

Tuiskun fanit luonnollisesti harmittelevat keikan viime hetken peruuntumista, mutta ovat olleet erittäin ymmärtäväisiä, ja julkaisun kommenttikenttä on tulvillaan paranemisen toivotuksia.

Seuraavat keikat Tuiskun kiertuekalenterissa ovat torstaina 14.4. ja perjantaina 15.4. Kittilässä Hullu Poro Areenalla, sekä lauantaina 16.4. Rovaniemellä, mutta niiden kohtalosta ei ole vielä tietoa.

Alla Antti Tuiskun Instagram-julkaisu.

SUOSITUIMMAT